Jump to content

ionutnesu

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About ionutnesu

  • Birthday 02/02/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ionutnesu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. se opreste undeva la 110 trimise apoi ii dau iar send,cauza?
  2. deci "useri normali" nu mai puneti fratilor pasta pe procesoare,mai faceti economie,ca doar e criza,de ce sa dati bani pe pasta degeaba,asta deduc din vorbele @studentul(cei care ati fost pe la service la el vedeti daca aveti pasta pe cpu)
  3. @studentul-deci sa o punem la punct,am 108 grade pe acel pc pentru ca pasta termoconductoare e dusa,praf,caput,finish,terminata,etc.asadar si prin urmare trebuie schimbata,si tu ce zici am cooler pe proc?eu inteleg ca vrei sa ma ajuti si tot respectu pentru asta,dar nu ma lua la misto cu afirmatii gen "intrebal prima data daca are cooler pe procesor..nu ce model este"ce te mira faptul ca are 108 grade,se duce si la 120 daca umblu putin prin bios.se incinge pt ca nu isi mai face transferul de temperatura(termoconductoare)si nu cred ca acel kit recomandat de tine lui @renegate este tocmai bun,platforma fm1 este egal cu ceva din seria 1156 de la intel,adica te cam limiteaza la upgrade pe viitor,ceea ce nu e prea bine!
  4. nu il deschizi,il copii in my documents>imacros>macros.
  5. nu prea merg,merge pt un like,share,twet,etc si apoi se opreste!
  6. salutare,sunt novice in PPD,pentru inceput mi-am facut cont pe DreamCash,daca sunteti amabili sa ma ajutati cu un sfat o parere spre ce sa ma orientez,torente sau youtube?indicati spre ce categorie sa ma orientez(jocuri,filme,etc)sa imi impartasiti ceva dim experienta vostra in domeniul PPD!am cautat si in Thread-urile rst dar nu prea am gasit raspunsuri!
  7. as dori si eu o invitatie daca mai ai,ti-am trm pm.multumesc!
  8. cpu se duce in 108,restul sunt ok.deci sa exclud sursa.
  9. salutare,o mica problema as avea si eu si dati-mi o parere,am o problema cu temperaturile la un sistem,se duce in 108 grade si apoi shutdown(nu a luat foc momentan)99% sunt sigur ca este pasta,dar raman 1 % care ma gandesc ca ar fi sursa?aceste temperaturi le atinge dupa vreo 10 de battlefield 3,la alte jocuri si programe nu am probleme!
  10. o mica "complectare procesoru e amd Athlon 64 x2 5000+ nu e 5 ghz!:
  11. nu iti fa griji,asa fac ele.Seagate-urile sunt mai zgomotoase.
  12. frog de la cosmote este ok.am folosit cate luni sa dau internet la pc.aveam un nokia n82 care mergea super internetu cu 3g
  13. este si pt nokia ceva de genu asta.e o aplicatie de la f-secure.testata de mine!
×
×
  • Create New...