Jump to content

nicolasrange

Active Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nicolasrange

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 01/09/1991

Converted

 • Location
  Bucuresti
 • Occupation
  Liber Profesionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Obopay / Payza MH Pillars, Ltd., aflată în afaceri ca Payza, a fost acuzată de un juriu federal în Districtul Columbia, în baza unor acuzații că a operat o afacere de servicii bancare fără licență bazată pe Internet, care a procesat mai mult de 250 milioane USD în tranzacții. O afacere care transmite bani este una care transferă fonduri în numele publicului prin orice mijloace, inclusiv prin transferuri electronice în Statele Unite sau către locații din străinătate. În cele mai multe state sau jurisdicții, operarea unei întreprinderi de transmitere a b
 2. Sunt distribuitor ma idiotule. Om de 2 lei esti tu. Nu-i de mirare ca tara asta e in colaps, din cauza incompetentei si a incapacitatii ne ducem in prapastie. 200Gbp/lunar scot de pe acest site, daca te intereseaza.
 3. Nu sunt analfabet! Esti dus cu pluta sa crezi asa ceva. Ce-a ce v-am prezentat este o modalitate de a face niste bani, ma refer la cei ce stau acasa si nu au un loc de munca si vor sa lucreze. Eu muncesc zilnic plec de dimineata la 8 la servici si ajung seara la ora 20, si aceesta este o alternativa de a mai castiga un ban in plus. Situ-l plateste cu adevarat. Nu e nici un scam. Daca voi nu sunteti in stare ( ma refer la idiotii ce comenteaza aiurea ) rog sa ii lasati pe cei care doresc cu adevarat sa castige un ban.
 4. vad ca numai retardati comenteaza aiurea ...ce habar nu au cum ii cheama. ca am dat copi-paste e problema mea. doar ca cei incompetenti si distrusi cea ce nu stiu sa faca un ban cu cap comenteaza aiurea. poate ai vrea sa imi dai 2 lei saracule sa imi iau un covrig.
 5. Salut, Va prezint un site din categoria celor "grele" din care se pot face sute de EUR lunar - CASH4MINUTES! Pentru cunoscatori, site-ul e aproape la fel ca wetiki, un site similar care a facut furori acum vreo 7-8 ani. Doar cine n-a vrut nu a reusit sa scoata macar 200 EUR sunand cu Skype la fel si fel de numere. Cum se fac bani? Suni diferite numere de UK, Turcia, Polonia, Finlanda, Cipru, lasi linia deschisa si asculti radio (sau nu asculti, faci ce vrei tu). Esti platit in cont in unitati. 1 unitate = 1 GBP Fiecare numar primeste un numar diferit de unitati/minut, iar numerele de U
 6. nu merge sa confirm numarul. imi da eroare sa iau contactul cu administratorul. la voi a mers?
 7. vreau si eu un server de radio... multumesc
 8. Cumpar conturi e-mailuri + Parole( Yahoo si Gmail ) Sa fie din SUA sau RO Astept ofertele voastre! Plata Paypal
 9. Am zis ca imi place ... dar nu stiu ce anume poti face cu acele config.. frate.. stii doar sa descriminezi.. te-ai nascut cumva invatat?
 10. Esti penibil sincer... si invidios. Ar trebui sa fi degradat din functie Dar pare ca esti insetat de putere.. de conducere..
×
×
 • Create New...