Jump to content

shuriq

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About shuriq

  • Birthday 01/04/1994

Converted

  • Biography
    Incepator
  • Location
    root/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shuriq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Il urci si tu pe alt site te rog frumos ?
  2. asa si nu ai raspuns la intrebarea mea... cati ani ai? dar sincer, cu mana la c0aie.
  3. Salutare... (cati ani ai, sincer?)
  4. te-am adaugat dar nu raspunzi de ceva timp

  5. ^^ PuN pARiu cA nU aI MaI mUlT dE 14 aNi ... Salutare, daca tot zici ca te pricepi la 'video editing' cezici de videoclipul 'editing de mine' ?
  6. Va rog si eu frumos, mi-ar prinde bine...
  7. Sa mori tu ca glumeai ?!?!?!? ON: Unde plm crezi ca esti ma? Dute dracu pe un forum de "cantar" si posteaza acolo asa ceva.
  8. da, e bun, fiindca doar tu stii parola ...
  9. n-am ce spune doar un filmulet pe youtube: dati pe la 5 minute, o sa vedeti care-i faza. si cum pula mea vrei sa nu aiba 'virusi' daca acest soft 'face virusi' ?
  10. @ Z2G: ai auzit de copy paste? omfg ... @ cril: e facut la misto, doamne.
  11. Nu, nu eu. Am windows-u in engleza, nici nu mi se vede scrisu ala in rusa, mi se vede tot " ?????????"
  12. Salut, poate ca stiti, poate ca nu de un soft pe nume : WinLock Builder. Creatorul este un 'malefic coder rus' care are ceva minte, pe nume "VAN32", (numele real Ioan). Deci sa va explic pe scurt ce face, 1.Creati un executabil cu ce text vreti voi, puneti o parola care o stiti doar voi. 2.Trimiti la o (jertfa), el deschide si bat o sa vedeti ce apare mai jos. Niste poze mai jos cum configurati, si ce apare cand deschideti. Soft-ul, configurarea si etc... Ce apare cand il deschideti. Si, pentru astai cu "degete infipte", nu merge sa deschdeti Task Manager ca sa dati end proggres , fara parola nu faci nimic. Desigur, toate astea cu antivirusul STINS, pana mea e un fel de doua feluri ce dumnezeu... Link de download: WinLocker Builder_0.4.exe — RGhost — file sharing Virus total: pana mea, nu stiu cum voua, dar mie nu-mi merge virustotal.com... Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at www.virustotal.com. NU ABUZATI! mesaj pentru astia de 12 ani...
  13. omfg o pula roz cu luminite! Sa mori tu ma, chiar e asa ? Sa mori tu ?!??!?! Dute-n morti mati de aici!
  14. salut, ma accepti si pe mine in lista ta? s1ngle_snl, te-am adaugat, as vrea sa te intreb niste lucruri ( nu te bat la cap)

×
×
  • Create New...