Jump to content

abhkey

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About abhkey

  • Birthday 02/03/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

abhkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Oferta gratuita a fost readaugata. Functioneaza 100% . Descarcati cu drag
  2. Cand va descarca cineva voi posta. ATENTIE: Acest fisier va fi updatat cu noi coduri.
  3. Link : PEPSI COD INSTANT - COSMOTE - Pastebin.com DACA DORITI SA DESCARCATI ACEASTA METODA AVETI INFORMATII IN LINKUL DE SUS. PS: Descarcarea acestei metode este GRATUITA. Daca am gresit ceva va rog sa trimiteti topicul la cos si imi cer scuze. Am facut acest sistem de download deoarece vad din ce in ce mai multe suferinte care iau codurile postate gratuit si nici mersi nu dau.
  4. Este o metoda noua si foarte buna.Cu ea puteti face de la 5$ / zi pana la 10-20-30 !! Depinde de cat de inteligenti sunteti ! Download: CASTIGA BANI ONLINE -METODA NOUA - Pastebin.com DACA DORITI SA DESCARCATI ACEASTA METODA AVETI INFORMATII IN LINKUL DE SUS. PS: Descarcarea acestei metode este GRATUITA.
  5. Nu chiar toate.Un om nu poate descarca de pe acest survey GRATUIT de pe care tu iei bani decat o data .
  6. Si asa am ajuns la 14$ .. haideti cat e CALD ! Raspund la intrebari prin PM
  7. Sunt cunoscator de dreamcash de mult timp si de aceasta lume a "banilor online".
  8. Pentru altii aceasta metoda este perfecta ! Daca sunt obisnuiti cu sume mici , ptcuri etc. 4$ pe zi sunt bineveniti , daca esti destept faci pana la 30$ pe zi . sunt feluri si feluri.
  9. In prima zi de adworkmedia ? La metoda mea nu este nevoie de "munca" de asta e o metoda speciala. .nu uploadezi torrente pe trackere / clipuri pe YouTube sau mai stiu eu ce metode. Simplu si usor.
  10. Nu poti face 20/30$ intr-o zi cu cele descrise de tine. FILEICE din cate stiu este ceva gen Dreamcash deci metodele sunt cam aceleasi,doar ca aceasta metoda este una noua !
  11. Si iata ca am reusit sa fac 4$ intr-o zi cu putin timp acordat acestei metode...practic nu MUNCESTI , stai . Nu e ca la metoda YouTube/ torrente sa muncesti sa pui clipuri / torrente etc.
  12. Cauta pe net acest site --- dreamcash.org si o sa vezi ca sunt dovezi de plata..eu am primit o data o plata dar am facut cu torrente , de curand m-am apucat de asta 2.30$
  13. Este o metoda noua si foarte buna.Cu ea puteti face de la 5$ / zi pana la 10-20-30 !! Depinde de cat de inteligenti sunteti ! DACA DORITI SA DESCARCATI ACEASTA METODA AVETI INFORMATII IN LINKUL DE SUS. PS: Descarcarea acestei metode este GRATUITA.
×
×
  • Create New...