Jump to content

d4rkm4nx99

Active Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

About d4rkm4nx99

  • Birthday 02/10/1980

Recent Profile Visitors

1291 profile views

d4rkm4nx99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu acest curs de la Ericsson https://www.cognitel.com/blog/lte-training/ericsson-3g-4g-training-course/ ? Multumesc anticipat.
  2. salut.am vazut pe forum ca te pricepi la curent.in curand voi instala in casa niste aparatura care consuma in jur de 400-500 RON pe luna curent si aveam o priza de "rezolvat".crezi ca ma poti ajuta ?fac cinste, desigur !

  3. @sebywarlord prostule am lasat 1 ora deschis mizeria si mi-a crescut ratia cu 0.01 prostule!!! stii de ce ?
  4. tot o mizerie ca si tine este, ia o aspirina si stai relaxat nu te mai agita asa ca iti crapa monitorul copy paste
  5. daca specificai treaba asta de la inceput poate ca mergea si la mine.asa ca daca mai postezi ceva incearca sa dai toate detaliile necesare.
  6. iar incepi sa te bagi in seama copy paste ? poate ai treba si eu te retin , vezi ca a bagat pe Packet Storm niste exploituri noi!, dale copy paste pe rst rpd.Hai sictiri Ponta.
  7. o mizerie de program am tinut programul 1 ora deschis si am aceeasi ratie.
  8. Teoria conspiratiei!!! ) Toti suntem urmariti si am fost din totdeauna ! mai putin sau mai mult... ideea este urmatoarea : Divide et impera! de Filip al 2-lea.Tot ce trebuie este sa fim cat mai prosti ca sa putem fi manipulati deja ne-am intors cu cateva sute de ani in urma, multi dintre noi lucreaza pentru stapan fara remuneratie si nu dispunem de drepturi asupra propriei persoane.
  9. asta a fost treaba de gainar nu cred in ruptul capului ca a facut asa ceva anonymus .
  10. era bun asa ceva https://rstforums.com/forum/71696-python-server-cpanel-cracker.rst dar sub forma de massscaner care sa ia automat lista de ip-uri loginuri si pass file momentan poti face treaba asta doar manual.
  11. ar fi o idee foarte buna.
  12. nu am siteul bagat in google analytics poti sa-ti trimit ceva din cpanel cu statitstici. am pus script de la trafic.ro de cateva zile. vezi acolo.
  13. cum as putea scana cu cpcracker.py ceva de gen : phyton cpcracker.py ips.txt users.txt password.txt adica sa scanez o clasa care are portul deschis 2082 , sa bag ip-urile in ips.txt sa am in users.txt admin si root iar in password.txt lista cu parole si sa scanneze automat clasa ? nu stiu daca m-am exprimat destul de clar.
×
×
  • Create New...