Jump to content

lonely_assassin

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About lonely_assassin

  • Birthday 06/02/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lonely_assassin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Merci pentru raspuns @daNNy.bv. E in scop informational.
  2. Nu va faceti griji, pentru ca stealerul functioneaza perfect. I-am trimis unui prieten exe-ul, bine, anuntandu-l inainte, si am primit toate parolele lui salvate. In caz ca una din 'victime' nu are nici o parola salvata, o sa primiti doar licenta de la windows. O mica intrebare: sa zicem ca primesc cont de steam, dar, din cate am vazut steam-ul detecteaza ca locatia e diferita. Cum pot accesa acel cont in cazul asta?
  3. D-apoi si eu tot paralel sunt. Merci pentru raspunsurile acordate si keep up the good work.
  4. Ok. Merci mult pentru lamurire. Cat despre erorile care apar in panel, e corecta varianta spusa mai sus, cea cu @ inainte de toate $_GET, sau trebuie altceva facut?
  5. @Byte-ul. E posibil sa fac eu ceva gresit... Si de asemenea, o intrebare. O sa faci pe viitor o metoda de export sau asta va fi varianta finala? Multumesc anticipat.
  6. Thanks for the reply. I will try this tonight. I not a bug. This happens because the encription key from the server doesn't corresponds with the one from config.php. I know this, because i made the same mistake when i first tried the stealer.
  7. Salutare, Am intampinat cateva erori in panel. Tin sa mentionez ca am facut totul cum trebuie. Am setat in config.php $mysql_host, $mysql_database, $mysql_user si $mysql_password si $private_encryption_key cu encryption key corespunzator serverului. E cumva posibil ca erorile sa fie deoarece hostez fisierele pe un subdomeniu (000web.....)? Mai jos aveti si link-ul unei imagini cu erorile. http://i.imgur.com/Ekk6TsB.png Multumesc anticipat & Good job uploader.
  8. Reupload ca nu mai merge nici macar un link. pls
  9. Salut, Cat esti dispus sa oferi pe aceste 50-100 conturi de facebook?
  10. @DrGrim imi poti spune ce program ai folosit ca sa faci aplicatia? edit: Scuze pentru acest reply. Abia acum am vazut de cand e topicul. Inca o data scuze.
×
×
  • Create New...