Jump to content

Clopotel

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Clopotel

  • Birthday 05/29/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Clopotel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Si eu sunt curios, daca se poate sa-mi explici si mie, as aprecia.
  2. Problema s-a rezolvat, parola este trecuta pe eticheta de pe spatele router-ului la web_password.
  3. In manualul de utilizare scrie cel putin 6 secunde; l-am tinut in jur de 25-30 de secunde, de mai multe ori si tot nimic.
  4. Salutare! Am un router Huawei HG658 iar acum vreo doua luni cand am incercat sa ma loghez la interfata lui de configurare(cu userul si parola modificate de mine, nu cele default) mi-a dat eroare. De atunci i-am dat cateva reset-uri(de la butonul "Reset"), dar fara succes. Am incercat sa ma loghez si cu datele mele, si cu cele default(admin:admin) dar nu a functionat. Este ceva ce as putea face ca sa ma pot conecta? Multumesc!
  5. Care este in opinia voastra cea mai buna platforma de freelancing?
  6. Dupa calcularea determinantului raman cu inecuatia asta: http://puu.sh/dxgwh/3566db7f3b.png
  7. Salutare! F?r? alte introduceri, asta e problema: https://docs.google.com/file/d/0BxcVmg4RwtSXV3pJdWFIUVl5NWs/edit?usp=docslist_api Nu am nici cea mai mica idee despre cum as putea sa o abordez, deci va rog sa ma ajuta?i. Mul?umesc!
  8. Am cumparat: Placa de baza GIGABYTE GA-970A-DS3P - PC Garage Topicul se poate inchide. Multumesc!
  9. In cazul asta nu e valabila expresia "cat dai atat face"?
  10. Salutare! Am cumparat de BF un AMD FX6100 si din moment ce placa mea de baza avea socket AM3, mi-am comandat de la Emag si o placa de baza (un ASUS la 250 RON). Astazi, dupa 19 zile m-au sunat sa ma anunte ca nu au placa pe stoc nici ei, nici furnizorul. Acum am cautat niste placi in jurul pretului initial si am gasit ceva la PC Garage: 1, 2, 3 si 4(?) si va rog pe voi sa imi recomandati una dintre ele, daca se poate alaturi de un motiv. Mentionez ca pe ea voi pune 4 GB RAM 1600, AMD FX6100 si R9 270X de la Gigabyte. P.S.: MuiEmag! Multumesc!
  11. Am inteles modul de funtionare al acestui "joc", insa ma roade curiozitatea sa aflu cum sunt create modelele din acest clip: Imi cer scuze daca am gresit categoria. Multumesc!
  12. Mno acum radeti de mine! Sunt incepator in domeniu si credeam ca trimte log-uri in timp real. Scuzati-ma ca nu sunt un hot experimentat ca voi; nu va temeti, nu va iau painea.
  13. Cu riscul de a parea idiot: din greseala am deschis stealer-ul pe pc-ul meu, cum pot scapa de el?
  14. Si eu patesc la fel. Dar dispare repede ferestruta cu mesajul...
×
×
  • Create New...