Jump to content

d3vtn

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About d3vtn

  • Birthday 02/17/1992

Converted

  • Location
    root@localhost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

d3vtn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cati BTC ai? Dispun de 437 dolari PM! Nu dau primul, nu accept prin intermediari(nu am incredere) Nu folosesc programe pentru remote desktop control! Daca vrei sa facem ceva ma cauti prin PM putem sa facem si in felu urmator daca nici tu nu ai incredere! Dai o suma mica in BTC iti trimit bani pe toti BTC care ii ai! Si imi trimeti restul de BTC! daca esti interesat ma cont // edit: https://rstforums.com/forum/82995-aveti-grija-cu-useru-d3vtn-o-javra-de-tepar-de-2-lei-3.rst#post535470 Aveti grija cu oamenii de genu.
  2. dual core intel 2.13 GHz
  3. cum decryptez si eu parola?
  4. Dece sa aparam persoanele ca Valium? Valium este ca si tigani plecati in strainatate la furat, te fac de ras si prin alte tari nu doar in Ro, va place cand va duceti la un bar ceva si auziti batranii vorbind de un furt ceva sa zica " aaa sono stati i zingari rumeni" -> " aaa au fost tigani romani ", mie 1 nu imi place asa ceva! cu ce se dadea mare inainte valium? facuse si el un keylogger sau rat si il cryptase binisor si am cazut in plasa lui crezand ca era flooder, si a reusit sa afle 5-6 parole la un site de hosting si a schimbat index-ul punand unul cu hacking! Vai ce sa zic! Dar vad ca a ajuns undeva sus cu cea ce face! Bravo lui! am votat " da- sa se faca publice "
  5. d3vtn

    MT4

    Salutare. Am o problema cu Meta Trader 4, de recent am depozitat 20.62 dolari si acum nu prea stiu sa il folosesc, si as vrea sa scot bani din nou, folosesc meta trader 4 prin btc-e.com cum fac sa scot bani din nou in contul btc-e?
  6. din cate vad btc-e nu are wallet de dogecoins
  7. salutare RST am 15816 dogecoins si caut pe cineva cu care pot face exchange in 14 euro perfect money! Cineva interesat? Sau exista vreun site sigur care face acest lucru?
  8. Vreau sa scot limitele de la paypal adica cel cu €2.500,00 EUR pe an! De ce documente am nevoie? Precizez ca locuiesc in italia, nu am telefon fix sau cont bancar! In cate zile sar putea sa fie scoasa limita?
  9. sincer nu am inteles asta: RAR: Offset0="52"<= + =>POF imi cer scuze daca stresez!
  10. la incercat cineva? este bun? daca da poate cineva sa il uploadeze din nou pe alt site si sa puna link de download? ca arhiva .rar nu este buna! Da eroare!
  11. Multumesc! Am reusit si eu! bkdani.eu Like
  12. poti sa imi trimiti in privat pass plz? ca nu inteleg cum sa fac rost de parola!
  13. d3vtn

    Vând Root

    poi si atunci taci in pizda mati de copil prost! Ca aia care cumpara de la tine sunt si mai prosti ca tine! Ca nici aia nu au 5 dolari sa isi cumpere un vps de scan sa bage arhivele de scan gasite free pe net sau furate si nu stiu cum sa le foloseasca! Si vin la tine sa iti ceara 1 root!
  14. d3vtn

    Vând Root

    dece te ataci asa? 1) eu nu schimb parola pentru ca nu folosesc rooturi prinse la scan de la prosti ca tine( ca vad ca iti permiti si tu fara permisiunea mea) 2) daca tot te dai asa mare ca ai tu arhive de scan si nu stiu ce, aratane si nouo o lista de exploit-uri detinute, vrei sa iti zic 2 pe care sigur nu le ai? sau daca le ai nu sti sa le folosesti? PMA(PhPMyAdmin) Apache Nu le ai pentru ca sunt facute de mine si un prieten(nu cel free dupa net), sau daca le ai inseamna ca le-ai furat de undeva dar nu sti sa le configurezi!
×
×
  • Create New...