Jump to content

___

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About ___

  • Birthday 06/17/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

___'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. salut, caut un programator python care stie sa lucreze cu libraria qt designer.
  2. al cunosc eu pe admin, si pot garanta pentru tine. da-mi pm cu id de jabber, si discutam !
  3. Hi, may i have your yahoo chat. Thanks

  4. nu am avut jucarii cand eram mic, si ma joc acum !
  5. salut, sunt interesat sa cumpar database email + pass (clean) de germania, franta, suedia, spania, uk, norvegia si belgia plata in bitcoin sau perfect money
  6. ___

    java 0day

    salut, intereseaza pe cineva exploitul asta ? https://www.dropbox.com/s/j3xlstwryyrxsgd/java-0day.avi pret 2k PM,WMZ sau bitcoin. datimi pm cu id jabber + OTR
  7. Salut, de curand mam hotarat sa investesc in scannere & exploituri noi, ce am eu sa invechit sau nu e suficient. Ma intereseaza aproape orice tip de exploit, in special exploit-urile remote. Daca aveti ceva de vanzare va rog sa-mi dati pm cu info si discutam! Despre mijloace de plata si buget discutam pe privat. EDIT : Daca nu doriti sa vindeti, dar va intereseaza schimburi cu alte exploituri, detin 0day wp, plesk, si multe altele.
  8. salut, sunt interesat sa cumpar bot execute pe sisteme windows, programul e creat in python si in pacate are 3 mb, asta e singurul dezavantaj. va rog sa-mi scrieti PM cu pretul pentru 1k execute.
  9. Salut, de cateva zile ma gandesc la o solutie cum sa anulez posibilitate sa fiu ascultat ambiental cu telefonul, nu am nici un motiv, nici eu nu situ de ce vreau sa fac asta. Mam gandit sa anulez microfonul si sal activez doar cand vreau sa sun. Nu sunt un specialist in electronica sa desfac un iphone si sai pun eu intrerupator, asa ca mam gandit la o husa husa fonica, exista asa ceva pe piata ?
  10. eu am fost ars cu 2k de adminul site-lui 1337, am incercat sa cumpar exploitul de php ...
  11. salut? mai ai scanerul de wordpress? si ce pret are?

  12. ___

    Cumpar Bitcoins.

    am eu 10 btc, e ciudat ca si sistem de plata ... ai emoti de la o zii la alta .. o zii valoreaza 7k in alta zii 6k ecc ... nu prea e stabil !
  13. Folosesc metoda asta de foarte mult timp, numai ca in loc sa vand publicitate vand siteul cu totul, cel mai scump site a fost 15 000 euro pe un site in limba italiana. In limba romana nu situ daca se merita !
  14. vand ce e moka ? hahahahah .. eu vand ce am creat cu manuta mea, si e de o 100 de orii mai bun scanenrul ala public. 1. pentru ca salveaza intr-un singur fisier + nume server, exemplu : 2. pentru ca pune cate un pass la 30 min daca lista de ip e mare ... asa evita sa fie banat de servere. 3. Ruleaza foarte repede, cu 2000 de threads, si iti trimite mail sau ti le pune pe mysql cand a terminat. 4. poti avea codul sursa, esti sigur ce face scannerul ala .. si ai possibilitatea sal modifici ulterior. 5. se ascunde, al lasi pe remote desktop si el lucreaza fara sa stie nimeni ! etc In fine nici nu stiu de ce raspund ...
  15. ___

    vand pm

    Ofer 200 usd pe western union. taxele le platesc eu !
×
×
  • Create New...