Jump to content

roberttodeila

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Targoviste
  • Occupation
    Elev

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

roberttodeila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Aveti dretate in masura de 100% ca ma inspir din alte carti. Este si normal; asa cum am spus am testat multe metode si am hotarat sa vi-o expun pe cea cu cel mai bun randament. Daca nu va intereseaza metoda, nu va bagati degeaba in seama, si mai mult nu aduceti jigniri la adresa altor persoane. Gogusan, metoda pe care ne-o propui, este tesatata de tine ?!
  2. Sigur GarrOne. Te astept cu bratele deschise sa iti vand metoda! Cea mai performanta!
  3. Copia a fost trimisa catre 1337 . Pentru ca nu am specificat ca o trimite celr >= "Bautor de wisky", tie, m2g o sa iti fac reducere de 50% in cazul in care doresti sa cumperi. Intai asteptam feedbackul lui 1337.
  4. Salut, Numele meu este Robert-Andrei Todeila. Am descoperit activitatea de uploader in luna septembrie a acestui an, cu ajutorul unui prieten foarte bun. In timpul desfasurarii activitatii am incercat numeroase metode prin care incercam sa imi maximizez veniturile. In cele din urma am gasit metoda ideala in raportul venituri/timp de lucru . Am hotarat zilele astea sa scriu un eBook prin care sa ajut pe 10 dintre voi cum sa ajungeti la venituri, nu EXTRAORDINARE, multumitoare. Asadar vand eBookul DOAR catre 10 useri, la un pret de 10$/exemplar. Mai jos aveti doua printscreenuri cu platile primite de la WUPLOAD si FILESONIC, respectiv balanta din FILESONIC. Metoda mea nu va promite un venit fix, pentru ca asa ceva este imposibil, insa respectarea pasilor din eBook si ambitia voastra va pot duce la venituri considerabile. ( 25-30 ron / zi ) . Desigur, daca muncesti castigi chiar si 20$ la zi. Totul depinde de timpul dedicat. Cine doreste sa cumpere metoda il rog sa ma contacteze la adresa de mail robert_todeyla@yahoo.com sau pe Y!Messenger : robert_todeyla . Primul "bautor de wiskey" care trimite un reply in cadrul threadului primeste o copie gratuita pentru review. Print screen paypal : Print screen filesonic : Pentru a va forma o viziunea asupra tutorialului meu va ofer un printscreen blurat, pentru a vedea ca nu va vand zeci de pagini, ci doar 6, de calitate.
  5. Salut sunt interesat sa ma bag pe wupload. Te rog spune`mi cum intru in posesia templateurilor? si de unde iau linkul tau de ref. toate cele bune. mess: robert_todeyla
×
×
  • Create New...