Jump to content

odo13tz

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

odo13tz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. poti plati un coder bun de pe wjunction sau freelancer sa-ti faca un program de genu...
  2. Din ce in ce mai multi Webmasteri folosesc metode alternative sa faca bani pe internat, si nu doar din reclame (ads). Cu aceasta metoda faci bani cand cineva da click pe thumbnail-ul postst pe blogul/forumul tau si nu numai - le poti distribui pe forumuri mari ale nisei pe care vrei sa te axezi. Acest imagehost ofera pana la 2,6$/1000 vizualizari, ceea ce este destul de bine in comparatie cu alte medode de distribuire a link-urilor; foloseste un program de plata asemanator cu cel al filehost-urilor PPD. Beneficii: 1. Platesc pana la 2,6$/1000Vizite 2.Payout minim de 1$ (foarte rapid de atins) 3. Nu are Reguli ascunse si motive sa plateasca 4. 20% din castigurile referralilor 5. Platesc imaginile de orice dimensiune 6. Platile se fac prin Paypal, AlertPay, MoneyBookers sau WebMoney (WMZ). 7. Patesc taxele de la PayPal automat fara sa-ti ia tie din bani 8. Oricine este calificat sa foloseasca programul 9. Imaginile XXX sunt ACCEPTATE! Programe: Program 1 - United States, United Kingdom, Canada, Australia Program 2 - Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, New Zealand, Spain, Sweden, Switzerland, Portugal Program 3 - Argentina, Brazil, Bulgaria, Czech Republic, Greece, Hungary, Iceland, Japan, Lithuania, Mexico, Poland, Romania, Russia, Slovakia Program 4 - All Countries (excluding China and Hong Kong) Program 1 - $2.60 Per 1000 vizite Program 2 - $0.75 Per 1000 vizite Program 3 - $0.10 Per 1000 vizite Program 4 - $0.05 Per 1000 vizite Inregistreaza-te aici! Pentru cine apreciaza post-ul, PM pentru link de referral. Cu respect
  3. am ajuns la un total 291 de template-uri... cine se baga referral p wupload le ia
  4. Pe forumuri din Romania nu ai sa faci bani nene pentru ca exista prea multi sceptici... unii sunt pe buna dreptate, restul sunt doar flacai de sub 15 ani - smardoii din fata monitorului. Eu am incercat sa invat lumea moka cum sa faca bani si mi-a luat atat de multa p*** in gura incat m-am lasat pagubas. Am luat in brate google translate si m-am dus pe un forum din Polonia - oameni intelegatori si foarte deschisi; i-am invatat sa faca bani iar ei din bun simt au trecut ca referrali la mine - nu ca as fi impus eu treaba asta Concluzia 1: evolutia de mentalitate a altor tari este invers proportionala cu a romanilor. Concluzia 2: Iubesc Romania, dar pe net imi permit sa traiesc in alta tara. Spor la treaba!
  5. Le ofer si daca intrati ca referral pe wupload - s-ar putea sa fie urmatorul Filesonic, poate mai bun! PM daca sunteti interesati!
  6. Ofer Template-uri si Config pentru Multiposter ExtremeCoderz - Warez si P0rn (220 in total; 114 merg sigur - le mai "gadilati" voi pe celelate cu mesaje la moderator si minimul de post-uri) oricui este dispus sa intre referral la mine in Filesonic SI Fileserve. Sau le vand cu 5$ (PayPal) PM daca sunteti interesati. PS: seriozitate maxima si fara "flame" pe thread va rog!
×
×
  • Create New...