Jump to content

sorin_and

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sorin_and

  1. Catia V5 Essentials:

    In these series you will learn how to use Catia v5 (one of the most powerful design and analysis tools available) to design simple or complex parts, assemble them, simulate different parameters and variables to see how your part will act in normal and critical situations and more.

    You will learn advanced use of Catia in certain industries in the second part of these lessons.

    https://www.udemy.com/catia-v5-essentials/?couponCode=CATIA-V5-100

    imi cere $$$ sa vad cursul asta , se poate free ?

    //Usr6

    doar daca ai un cupon de reducere 100%

  2. @pinkpanter ;

    Xbox one = RAM 8GB DDR3 ; GPU 853 MHz AMD Radeon GPU w/ 768 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.31 TeraFLOPS/s

    Ps4 = RAM 8GB GDDR5 ; GPU AMD Radeon Graphics Core Next engine w/ 1152 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.84 TeraFLOPS/s

    p.s : hai sa fim realisti , Microsoft a investit prea mult in social entertainment , Dar daca iti cumperi o consola Clar o iei pentru Gaming , Iar gaming = Ps4 .

    Daca pot ajuta newbi de Ps3 cu orice da-ti mi pm (stiu cat de greu e sa iti iei ps3 si sa nu stii absolut nimic despre el , trecand de la anticul ps2 )

  3. daca tot avem cunoscatori pe aici, pun si eu o intrebare :-/ PS4 sau Xbox One care e mai bun ?

    Parerea mea personala ps4 , Avand in vedere ca sa lansat mai tarziu si cei de la sony au vazut ce au cei de la microsoft in avantaj .

    + NextGen de la ps4 , care ruleaza toate jocurile in FullHD 1080p iar xbox one cam majoritatea jocurilor noi in 720p .

  4. + La ps3 poti juca online indiferent de modalitatea modarii soft + sau stick cobra emulator , Sunt anumite programe care iti ascund id ul consolei , iar daca iei ban , iei doar pe contul playstation si pe id'ul fake al consolei , Daca ai grija poti juca online f mult timp . Bafta

    Am jucat si Diablo 3 online cu el Dar daca vrei sa il iei special pentru Diablo 3 , Eu zic sa iti iei unul Cu firmware official Adica Sa cumperi jocul original astfel nu vei avea nici o problema ...

    In celelalte cazuri vei lua ban dupa maxim 1 luna de joc . Intrarea online a jocului si mai ales a jocului D3 care se bazeaza pe ore jucate si strangere de iteme o sa te faca sa innebunesti cand o sa muncesti o luna si o sa piezi tot .

  5. Salut sunt detinator de Ps3 250 gb modat rogero ( adica pe soft ) il detin de aproximati 1 an jumate modat si merge fara probleme , Diferentele sunt ca pe ps3 nu ai nevoie doar de un cablu ftp sau stick sa iti bagi jocuri pe el + un joc original care sa fie in consola (nu conteaza jocul e nevoie doar pentru bootare) , Faci conectiune ftp intre ps3 si pc (gasesti pe google cum) . Iar stick doar copy in hdd ps3'ului in folderul GAME . xbox Are nevoie de DvD pentru Bootare joc adica , Mereu trebuie sa faci dvd cu jocurile pe care vrei sa le joci , daca un joc are 20 de gb faci 4 dvd de 4.7 gb le instalezi consecutiv si il joci cu Dvd 4 in consola . Cam asta e diferenta intre ele , Oricum ps3 e peste xbox , avantaj manete care se incarca prin usb si tin vreo 4-5 zile de jucat la 6 ore pe zii Wireless . Iar la Xbox iti trebuie baterii la maneta wireless + Costurile dvd'urilor pentru fiecare joc .

  6. Ai muscat un keylogger , fiind special creat pentru metin , el automat a scanat toate conturile jucate de la tine de pe pc . si i lea trimis frumos pe un mail .

    p.s : Iar inainte sa te joci inapoi , pune mana si formateaza hardul ... ori ia un antivirus bun cu licenta la zii si da full scan .

    uite ce spune prietenul virustotal : despre botul tau ( stiu ca e hack , si ca il gaseste ca virus , dar analizeaza fiecare troian in parte si o sa vezi ce iti da , o sa intelegi totul ... )

    https://www.virustotal.com/ro/file/5874de78c29f16c19c0a4843a94800dac40b85e87d369220a6f33e59c6547a72/analysis/

    Ori Varianta 2 .

    Poate te intereseaza cum a facut de ti-a dat teapa , sa faci si tu altora ca doar vrei sa faci $$$ usor taticam .

  7. scuze. m-am exprimat eu prost. am inteles ce ai spus tu.

    ar fi frumos sa folosesti metodele astea sa iti poti face un alias. carduri bancare cu rezerve de bani, pasaport, buletin, permis, etc :). Cand ai nevoie sa poti apela la el si sa te faci nevazut.

    Atunci Binladen Era vecin de bloc cu tine !

  8. In caz ca gresesti ceva si gaia te miroase ? Stai cu cuiu in cur ? Pt un amarat de telefon de 10 lei ?

    P.s : Fiecare dintre noi a avut macar o data un telefon prin care facea treburi . Care sa nu aiba contact cu sim'ul principal .

    Felicitari , am uitat sa zic !

  9. "b) de preferat sa avem o cartela sim prepayd noua cumparata de la o taraba, si un telefon antic si de demult, ex nokia 1100, nokia 3310, sau orice model antic, sub nici o forma nu o sa introducem vreodata cartela respectiva intr-un iphone smartphone sau alte cacaturi."

    - Nu sunt asa avansat ca tine , dar din proprie experienta (viata reala) sfatuiesc : Ca telefonul Antic sa nu fie folosit , daca ai avut apeluri de pe cartela ta Actuala Sim . Exemplu ai avut un nokia 1110 ai vb 2 ani dupa ea si dupa bagi cartela de la taraba si trm confirmarea dupa ea . Operatorul retine Imei-ul si il asociaza cu cartelele sim , degeaba schimbi cartela cand te cauta Gaia . Si bagi tot in aceelasi telefon . Ca ai facut un Mare cacat .

    Scuzele mele daca , ti se pare ca bat campi .

×
×
  • Create New...