Jump to content

sorin_and

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About sorin_and

  • Birthday 09/28/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sorin_and's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Bag codul de activator si dupa imi da "please wait , check boooost ... " si nimic
  2. Mi se pare interesant jocul si as vrea sa il incerc , daca mai are cineva vreo licenta da-ti pm .
  3. Felicitari ! Respect ! Multa Sanatate !
  4. sorin_and

    Udemy

    imi cere $$$ sa vad cursul asta , se poate free ? //Usr6 doar daca ai un cupon de reducere 100%
  5. Ia-ti un avocat si fa o plangere la parchet , DNA se ocupa doar de coruptie etc. , nu de jafuri din casa .
  6. Mare e gradina ta doamne , mare )))
  7. E 0.99$ // a trecut oferta .
  8. Stau dupa confirmare de cand e facut topicul si inca nimic .
  9. @pinkpanter ; Xbox one = RAM 8GB DDR3 ; GPU 853 MHz AMD Radeon GPU w/ 768 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.31 TeraFLOPS/s Ps4 = RAM 8GB GDDR5 ; GPU AMD Radeon Graphics Core Next engine w/ 1152 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.84 TeraFLOPS/s p.s : hai sa fim realisti , Microsoft a investit prea mult in social entertainment , Dar daca iti cumperi o consola Clar o iei pentru Gaming , Iar gaming = Ps4 . Daca pot ajuta newbi de Ps3 cu orice da-ti mi pm (stiu cat de greu e sa iti iei ps3 si sa nu stii absolut nimic despre el , trecand de la anticul ps2 )
  10. Ma refeream la ps4 vs xbox one , Care le ruleaza la full hd , nu doar la 720 p .
  11. Parerea mea personala ps4 , Avand in vedere ca sa lansat mai tarziu si cei de la sony au vazut ce au cei de la microsoft in avantaj . + NextGen de la ps4 , care ruleaza toate jocurile in FullHD 1080p iar xbox one cam majoritatea jocurilor noi in 720p .
  12. + La ps3 poti juca online indiferent de modalitatea modarii soft + sau stick cobra emulator , Sunt anumite programe care iti ascund id ul consolei , iar daca iei ban , iei doar pe contul playstation si pe id'ul fake al consolei , Daca ai grija poti juca online f mult timp . Bafta Am jucat si Diablo 3 online cu el Dar daca vrei sa il iei special pentru Diablo 3 , Eu zic sa iti iei unul Cu firmware official Adica Sa cumperi jocul original astfel nu vei avea nici o problema ... In celelalte cazuri vei lua ban dupa maxim 1 luna de joc . Intrarea online a jocului si mai ales a jocului D3 care se bazeaza pe ore jucate si strangere de iteme o sa te faca sa innebunesti cand o sa muncesti o luna si o sa piezi tot .
×
×
  • Create New...