Jump to content

dfc350

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About dfc350

  • Birthday 09/14/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dfc350's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Foarte folositor. Multumesc
  2. Interesant ar fi un script pentru multi-bot addmefast dar vad ca nu a urcat nimeni pe aici. A reusit cineva sa gaseasca ceva care sa ruleze multi script?
  3. Precizez ca am strans aproape 5000 likes in total la cateva poze si numai functioneaza. Am vrut sa vad cat imi da voie...aaa, si am primit la un moment dat si un avertisment de la Facebook. A mai intampinat cineva problema asta, cate like-uri a-ti strans pana acum aproximativ?
  4. Sigur scripturile astea nu au acces si la date precum parola? Mie imi merg excelent amandoua, multumesc frumos. La FanPage nu primesti 350 likes Un script precum asta si pentru followeri nu exista?
  5. Pai si punctele cum le faci asa repede? Si acolo e cu dus si intors Pentru post ID ca tot a intrebat cineva apesi pe "acum 10 minute" de exemplu si te duci catre pagina postarii. Apesi pe time-rul de sub nick.
  6. Merge. Foarte tare chestia. Multumesc Aveti idee daca incerc din nou de exemplu si au trecut doar 14 minute, timpul de asteptare se reseteaza de la 0 si iar trebuie sa astept 15 minute? Merge si pentru FanPage : Accesati : http://fanspage.hublaa.me Apsati pe CLICK HERE And Allow Permission To The APP O sa va apara pe Facebook sa dati acces unei alte aplicatii, selecati Only Me exact cum a scris si pentru tutorialul din primul post pentru a evita postari automate ale aplicatiei. Urmatorul pas este sa apasati unde scrie "This Link" : And then Click THIS LINK to get your TOKEN afterthat COPY PASTE URL in the ADDRESS BAR to BELOW. O sa va duca pe o pagina cu "Skip Add", asteptati 5 secunde si copiati link-ul din bara de adresa si il introduceti pe www.fanspage.hublaa.me si dati Submit. Selectati pagina dorita pentru care vreti sa primiti like-uri noi si dati Submit. GATA !
  7. Incerc sa creez o retea adhoc de pe laptop, reusesc insa nu are semnal. Am inteles ca ar fi din cauza Windows-ului, rulez Ultimate. Voi ce parere aveti? Tin sa mentionez ca am net de la RDS iar conexiunea este WAN Miniport (PPPOE), are vre-o treaba?
  8. Exact, am dat si eu de un site unde ofereau domenii .eu moca iar dupa 1 an te punea sa reinoiesti domeniul.
×
×
  • Create New...