Jump to content

sorin_and

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sorin_and

  1. Bag codul de activator si dupa imi da "please wait , check boooost ... " si nimic
  2. Mi se pare interesant jocul si as vrea sa il incerc , daca mai are cineva vreo licenta da-ti pm .
  3. Felicitari ! Respect ! Multa Sanatate !
  4. sorin_and

    Udemy

    imi cere $$$ sa vad cursul asta , se poate free ? //Usr6 doar daca ai un cupon de reducere 100%
  5. Ia-ti un avocat si fa o plangere la parchet , DNA se ocupa doar de coruptie etc. , nu de jafuri din casa .
  6. Mare e gradina ta doamne , mare )))
  7. E 0.99$ // a trecut oferta .
  8. Stau dupa confirmare de cand e facut topicul si inca nimic .
  9. @pinkpanter ; Xbox one = RAM 8GB DDR3 ; GPU 853 MHz AMD Radeon GPU w/ 768 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.31 TeraFLOPS/s Ps4 = RAM 8GB GDDR5 ; GPU AMD Radeon Graphics Core Next engine w/ 1152 shaders ; Peak GPU Shader Throughput : 1.84 TeraFLOPS/s p.s : hai sa fim realisti , Microsoft a investit prea mult in social entertainment , Dar daca iti cumperi o consola Clar o iei pentru Gaming , Iar gaming = Ps4 . Daca pot ajuta newbi de Ps3 cu orice da-ti mi pm (stiu cat de greu e sa iti iei ps3 si sa nu stii absolut nimic despre el , trecand de la anticul ps2 )
  10. Ma refeream la ps4 vs xbox one , Care le ruleaza la full hd , nu doar la 720 p .
  11. Parerea mea personala ps4 , Avand in vedere ca sa lansat mai tarziu si cei de la sony au vazut ce au cei de la microsoft in avantaj . + NextGen de la ps4 , care ruleaza toate jocurile in FullHD 1080p iar xbox one cam majoritatea jocurilor noi in 720p .
  12. + La ps3 poti juca online indiferent de modalitatea modarii soft + sau stick cobra emulator , Sunt anumite programe care iti ascund id ul consolei , iar daca iei ban , iei doar pe contul playstation si pe id'ul fake al consolei , Daca ai grija poti juca online f mult timp . Bafta Am jucat si Diablo 3 online cu el Dar daca vrei sa il iei special pentru Diablo 3 , Eu zic sa iti iei unul Cu firmware official Adica Sa cumperi jocul original astfel nu vei avea nici o problema ... In celelalte cazuri vei lua ban dupa maxim 1 luna de joc . Intrarea online a jocului si mai ales a jocului D3 care se bazeaza pe ore jucate si strangere de iteme o sa te faca sa innebunesti cand o sa muncesti o luna si o sa piezi tot .
  13. Salut sunt detinator de Ps3 250 gb modat rogero ( adica pe soft ) il detin de aproximati 1 an jumate modat si merge fara probleme , Diferentele sunt ca pe ps3 nu ai nevoie doar de un cablu ftp sau stick sa iti bagi jocuri pe el + un joc original care sa fie in consola (nu conteaza jocul e nevoie doar pentru bootare) , Faci conectiune ftp intre ps3 si pc (gasesti pe google cum) . Iar stick doar copy in hdd ps3'ului in folderul GAME . xbox Are nevoie de DvD pentru Bootare joc adica , Mereu trebuie sa faci dvd cu jocurile pe care vrei sa le joci , daca un joc are 20 de gb faci 4 dvd de 4.7 gb le instalezi consecutiv si il joci cu Dvd 4 in consola . Cam asta e diferenta intre ele , Oricum ps3 e peste xbox , avantaj manete care se incarca prin usb si tin vreo 4-5 zile de jucat la 6 ore pe zii Wireless . Iar la Xbox iti trebuie baterii la maneta wireless + Costurile dvd'urilor pentru fiecare joc .
  14. tursan.gryg22@yahoo.com multumesc anticipat !
  15. Ai muscat un keylogger , fiind special creat pentru metin , el automat a scanat toate conturile jucate de la tine de pe pc . si i lea trimis frumos pe un mail . p.s : Iar inainte sa te joci inapoi , pune mana si formateaza hardul ... ori ia un antivirus bun cu licenta la zii si da full scan . uite ce spune prietenul virustotal : despre botul tau ( stiu ca e hack , si ca il gaseste ca virus , dar analizeaza fiecare troian in parte si o sa vezi ce iti da , o sa intelegi totul ... ) https://www.virustotal.com/ro/file/5874de78c29f16c19c0a4843a94800dac40b85e87d369220a6f33e59c6547a72/analysis/ Ori Varianta 2 . Poate te intereseaza cum a facut de ti-a dat teapa , sa faci si tu altora ca doar vrei sa faci $$$ usor taticam .
  16. Atunci Binladen Era vecin de bloc cu tine !
  17. In caz ca gresesti ceva si gaia te miroase ? Stai cu cuiu in cur ? Pt un amarat de telefon de 10 lei ? P.s : Fiecare dintre noi a avut macar o data un telefon prin care facea treburi . Care sa nu aiba contact cu sim'ul principal . Felicitari , am uitat sa zic !
  18. "b) de preferat sa avem o cartela sim prepayd noua cumparata de la o taraba, si un telefon antic si de demult, ex nokia 1100, nokia 3310, sau orice model antic, sub nici o forma nu o sa introducem vreodata cartela respectiva intr-un iphone smartphone sau alte cacaturi." - Nu sunt asa avansat ca tine , dar din proprie experienta (viata reala) sfatuiesc : Ca telefonul Antic sa nu fie folosit , daca ai avut apeluri de pe cartela ta Actuala Sim . Exemplu ai avut un nokia 1110 ai vb 2 ani dupa ea si dupa bagi cartela de la taraba si trm confirmarea dupa ea . Operatorul retine Imei-ul si il asociaza cu cartelele sim , degeaba schimbi cartela cand te cauta Gaia . Si bagi tot in aceelasi telefon . Ca ai facut un Mare cacat . Scuzele mele daca , ti se pare ca bat campi .
  19. La vreo 8-10 km de Cluj pe drumul european E60 spre Oradea , mai exact la intrarea in Gilau , Langa un peco OMV pe partea stanga cum mergi spre Oradea , Bafta si ai grija la km , sunt o gramada de samsari pe acolo .
  20. Dute la Piata la cluj , cel mai bine ... in fiecare sambata e piata , la salaj sunt doar parcuri auto .
×
×
  • Create New...