Jump to content

neaguciprian96

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About neaguciprian96

  • Birthday 11/04/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

neaguciprian96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mersi pentru sfat dar eu nu te-am injurat , MUIE TIE !
  2. Salut , ai lasat de inteles un mesaj prin care mi-ai dat de inteles ca ma poti ajuta si poti creea un keylogger la metin2 contra cost , raspunde-mi cand esti si lasa-mi te rog niste metode de contactare mai usoare skype mess .

  3. Salut ! Ma numesc Andrei , si am jucat jocul Metin2 ro cu gandul ca voi scoate niste bani , foloseam de aproximativ 1 luna jumatate un hack , care faceam banii virtuali destul de usor , in seara de 01.02.2014 pe la ora 20:00 am gasit un nou hack care s-ar fi presupus ca era crackuit ( m2bob ) de catre un roman , l-am downloadat sa vad daca merge mi-au paraut 2 erori DLL , dupa care nimic nu s-a intamplat . Am ales sa ma uit la un film (Escape Plan ) dupa terminarea lui , am vrut sa intru pe conturile mele sa ma pot juca am vazut ca erau goale , absolut toate ( 14 conturi ) , poate sa imi explice cineva cum a putut sa imi acceseze toate conturile cand eu in acele 2 ore eram logat doar pe 3 conturi ? Cum a lucrat in pc-ul meu in tot acest timp ? Multumesc !
  4. Cum explica-mi si mie Pacalici , uite M2bob FREE PREMIUM Metin2 Bot, Levelbot, Fishbot, Buffbot, Farmbot, Sellbot, ShopBot - YouTube asta ar fi fost acel hack crackuit dar cum a decurs totul chiar nu inteleg .
  5. Salut ! Ma numesc Andrei , si am jucat jocul Metin2 ro cu gandul ca voi scoate niste bani , foloseam de aproximativ 1 luna jumatate un hack , care faceam banii virtuali destul de usor , in seara de 01.02.2014 pe la ora 20:00 am gasit un nou hack care s-ar fi presupus ca era crackuit ( m2bob ) de catre un roman , l-am downloadat sa vad daca merge mi-au paraut 2 erori DLL , dupa care nimic nu s-a intamplat . Am ales sa ma uit la un film (Escape Plan ) dupa terminarea lui , am vrut sa intru pe conturile mele sa ma pot juca am vazut ca erau goale , absolut toate ( 14 conturi ) , poate sa imi explice cineva cum a putut sa imi acceseze toate conturile cand eu in acele 2 ore eram logat doar pe 3 conturi ? Cum a lucrat in pc-ul meu in tot acest timp ? Multumesc !
×
×
  • Create New...