Jump to content

dorin12

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dorin12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am rezolvat pana la urma problema instaland windows xp sp2.Multumesc tuturor pentru ajutor. @AndBlood - am incercat si cu DriverScanner si nici driverul pe care mi-l scoate el nu merge, face aceleasi probleme ca si cel scos de pe siteul nVIDIA.
  2. Mai astept sugestii daca are cineva o idee...multumesc.
  3. Cum adica? Sa bootez de pe CD-ul cu XP ca si cum as vrea sa instalez windowsul sau cum? Problema apare doar dupa ce sta calculatorul pornit 5-10-15 minute...de la temperatura nu cred ca e...o monitorizez permanent (am carcasa cu afisaj si vad toate temperaturile)...nu trece de 41..e pe acolo 35...38 cateodata chiar si sub 30 cand nu e cald in camera.
  4. Din pacate nu e de la caldura...am curatat placa video de praf si tot face figuri...alte sugestii ? totusi, s-ar putea ca placa sa nu aiba un driver bun pt windows 7, sa nu fie cu adevarat compatibil ? driverul pe care l-am scos e luat de pe siteul nvidia...mi l-a ales chiar optiunea aia cu search for a compatible driver(ceva de genu'...).Am incercat sa ii dau update din device manager dar zice ca am deja instalata cea mai noua versiune.
  5. Am incercat sa dau update din device manager si zice ca deja am instalata cea mai noua versiune a driverului.Azi am downloadat un film si cand am intrat in el s-a vazut negru in loc de film.Dupa aproximativ 2 secunde ecranul s-a facut albastru cu scris alb si s-a restartat calculatorul.
  6. Salut tuturor, am o problema care cred ca se trage de la placa video.Recent am instalat windows 7.Inainte am avut XP SP2 si a mers perfect, dar am vrut o schimbare, am vrut sa testez si alte sisteme de operare.Problema este legata de placa video, cred.Am drivere instalate de pe nvidia.com,am placa video nVidia geforce 7600 gs.Am scos driverele potrivite de pe site, si totusi imi apar cateodata niste liniute extrem de deranjante pe ecran.Acest lucru nu s-a intamplat cand aveam XP.Care o fo problema? Nu sunt compatibile driverele pe cat ar trebui sa fie sau e vreo setare pe care nu am facut-o ? Atasez un printscreen pentru a va crea o idee mai buna. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  7. Cateodata cand intru intr-un folder in care am filme sau dau click pe un film mi se blocheaza folderul(not responding) si trebuie sa rezolv problema cu ctrl+alt+del -> procese -> inchid drwts32 -> si apoi new proces -> explorer.exe.Stie cineva care ar putea fi cauza problemei ?
  8. Cu racirea pe la 36de grade...33...cam asa...rar de tot ajunge la 40, cand e cald tare in camera.Am sa incerc cu driverele si revin cu mesaj. S-a rezolvat.Mersi mult baieti si in special AhEaD, a mers cu driverul ala se pare ca era intr-adevar prea vechi.
  9. Am placa video nVIDIA GeForce 7900, Windows XP.AM cd`ul cu drivere original de la placa.Totusi, cand urmaresc filme dupa 5-10 minute de vizionare incepe sa se faca ecranul negru pt o secunda, iar revine la film, iar negru putin si tot asa.Nu se opreste pana nu dau restart.La fel se manifesta si cand las pcul sa stea.Daca il las sa stea 5minute iar incepe...se intuneca ecranu iar revine la normal iar se intuneca...tot asa.Stie cineva care ar putea fi problema? De precizat e ca atunci cand am instalat driverele imi aparea ceva in timpul instalarii : this driver didn't pass windows logo bla bla bla ceva de genu...si cu continue anyway sau stop..am dat continue anyway. Multumesc anticipat!
  10. Mersi baieti s-a rezolvat se pare ca pana la urma era de la cache...
  11. Salut, de curand mi-am scanat calculatorul cu doua programe mai exact cu PC Optimizer Pro si CC Cleaner.Dupa ce am rezolvat problemele, pe mozilla nu mai mergea sa vad videoclipuri pe youtube, vplay,etc.Am incercat sa dezinstalez flash playerul si sa il instalez din nou de vreo cateva ori, restarturi peste restarturi, javascript e on.Nu stiu ce sa mai fac am incercat toate variantele...am dezinstalat chiar si mozilla si am instalat la loc si tot la fel. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  12. Corect...am incercat multe dar majoritatea nu merg si a mai zis si unu BUNNN de ceva eof file suport.Un binder bun cu care sa fac server de ardamax keylogger 2.8 netedectabil ? Sau...ar merge daca il fac nedetectabil dupa video tutorialul de pe prima pagina? Multumesc.
  13. Iti urez si eu bun venit...vei invata multe de aici
×
×
  • Create New...