Jump to content

sipos_raul

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sipos_raul

  1. Nu este, dar unul securizat imi da o "siguranta". Desi stiu ca nu exista. Plus pe cel free imi este limitata viteza de downloand(sau nici nu exista), iar pe cea securizata nu prea deoarece nu foarte multi isi schimba parola de administrator (http:\\192.168.0.1) sau nu foarte multi isi pun o limita pentru descarcare.
  2. Multumesc foarte mult. Am gasit niste metode eficiente folosite pe Kali. Apreciez ajutorul tau, chiar mi-a fost de folos.
  3. Wow, esti foarte "destept". Lucruri pe care tu le inveti la "PROTv", sa judeci. In primul rand, o parola nesecurizata este mult mai vulnerabila din acest punct de vedere decat una securizata. Cand ma refer la date persoanale ma refer la codul pin al cardului, deoarece daca nu stii, se poate accesa foarte usor si aceste informatii. In al doilea rand eu nu folosesc televizorul, dupa cele spuse mai sus se pare ca tu il utlizezi foarte bine ;). Backtracking este ineficient deoarece se "joaca" doar cu combinatorica, adica foloseste toate posibilitatile pana ajunge la ceea dorita de catre utilizator, este un algoritm ineficient din punct de vedere al timpului. (http://ctehen.ro/wp-content/uploads/2016/05/BACKTRAKING.pdf) te poti informa, nu este greu, daca tot judeci. Este mult mai bine sa spui ca nu stii decat sa judeci si sa areti ca tu esti un zeu pentru aceasta comunitate.
  4. Buna tuturor. Este prima mea postare pe acest forum desi sunt activ pe acest site de mai bine de un an. Eu momentan stau in caminul studentilor, singura mea conectare la internet este printr-un wireless "gol, golut.". Adica imi este pus pe tava un wireless nesecurizat ceea ce inseamna ca cineva poate accesa datele mele personale intru-un mod mult prea usor. Prin asta as vrea sa va intreb cum as putea sa "sparg" o parola wireless prin alta metoda mai eficienta decat Backtracking sau daca stie cineva un VPN free de calitate (ma indoiesc sa existe unul free de calitate ). Multumesc. O zi faina tuturor.
  5. #CristianRoflmao o idee foarte buna !!! ))
  6. Foarte bun si primesti email-urile foarte repede in Indox !!!
  7. Denis ai un fb sau cv sa vb acolo daca ma poti ajuta cu cv ? :/

  8. Ok frate nobi ca nobi da u de unde ai inceput sau u ai stiut din prima toate? Respect att
  9. Toata lumea e in gura cu noob , zici ca voi ati stiut toate cum iesit pe lume
  10. The file you have requested has been deleted because it was not accessed for more than 60 days. Un reupload se poate ? Punel te rog pe un alt site
×
×
  • Create New...