Jump to content

RubiK

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RubiK

  1. RubiK

    Free VPS

    Am dat comanda acolo si cand vine ? sau cum ?
  2. nu am dovada , dar daca nu crezi asta e la urmatoarea tranzactie care o voi face iti fac print acolo la site si iti dau pm sau aici !
  3. Salut rst mi-a zis un prieten cum pot face si eu 5$ pe zi , stau doar 3-4 ore maxim sa fac atat , daca stati mai mult puteti face si mai mult. Este un site unde pot da like-uri la pagini pe facebook, la comentarii, google +1, vizionari pe yt si multe altele. Acesta este site cu ref meu: Free Facebook Likes - Facebook Like Exchange - Like4.us si fara ref Home - Like4.us . Eu am transferat ieri 5 euro facuti !
  4. RubiK

    caut echipa

    da pm cu id-ul tau !
  5. nu poti schimba parola daca nu stiu intrebarea aia , deci cei care aveau conturile au schimbat !
  6. OVH Registrar: .eu domain names - OVHsucces ! nu vreau sa fac reclama sau asa mai departe , am gasit si eu ! Pentru a avea nume de uk am gasit un site: Generate a Random Name - Fake Name Generator. Folositi vpn de uk pentru a putea lua domeniul .eu. Aceasta metoda mai este free pana pe 28 februarie deci profitati de ea. Puteti inregistra 5 domenii.Bafta!
  7. Bine v-am gasit RST,Ma numesc Alexandru . Am 17 de ani sunt profil mate-info, si voi urma facultatea de IT.Cunostintele mele sunt C++,C,HTML,CSS,PHP si putin Java. Sper sa ne intelegem!
×
×
  • Create New...