Jump to content

putoare

Active Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by putoare

  1. Merci Cyro dar totusi nu stiu ce au ei , habar n-au in Kali Linux si comenteaza . Armitange este un GUI a Metasploitului care contine toate payload-urile si exploiturile si "sculele" pentru attack ip. Si altele totusi ... In fine ce vrei de la niste incultii facuti pentru "POST +1" de parca le-ar da ceva banii forumul pe post-uri . Maine ii dovedesc ce pot , si cine sunt ... Daca vrea "hacar' o sa vada el . Ce este aici a fost "For Begginer" sa fac un inceput . Dar inceput pentru voi exista doar la final.

    Cand sete povesti batran eu zic chelie peste pod de gaste nu are cum. Macar trandafirul paste numai chestie taran. https://rstforums.com/forum/members/cacaniciodata/

  2. Well, Facebook, spam de bun simt pe alte forumuri, banner exchange, articole platite sau gratuite pe bloguri cu nisa gaming sau it. Metodele clasice vor functiona cat timp vei avea macar 10 oameni activi zi de zi si postari noi la care se dau macar 5 reply-uri. Axeaza-te pe jocuri cunoscute, dar fara prezenta mare pe forumurile din Romania si vei strange o baza de useri. Poti incepe chiar prin a vorbi cu adminii rst sa te lase sa iti faci reclama aici gratis sau contra cost.

    Syntax, fac pariu ca poate avea in juma de an macar 3000 de unici pe zi daca se va tine de treaba.

  3. Ba gluma e gluma, treaba e treaba. Omul, cat de idiot o fi el, a fost prima potentiala victima din Romania a unui sistem judiciar care da mai multi ani de puscarie pentru ca ai spart un server de cacat cu care nu ai facut nimic deosebit, decat pentru cei care violeaza copii sau iau femeile cu japca de pe strada. Si ma refer la US, nu la Romania. Nu ca am fi noi mai speciali cu celebrele condamnari pe termen mai lung pentru un furt de gaini, decat pentru devalizarea unei banci sau tentativa de omor.

  4. Oameni buni, ce nu vreti voi sa intelegeti este ca indiferent de cum arata site-ul, indiferent de cine lucreaza la Seomaxim, omul face bani. Probabil ca asta va deranjeaza. Si intotdeauna este mult mai usor sa vorbesti de rau, sa jignesti, sa arati cu degetul (fara sa vezi ca esti murdar pe maini), decat sa fii om. Si, baieti, cu siguranta aveti si voi mame, surori, sotii (poate), prietene....cred ca ar fi tare mandre de voi.

    Lasa gargara si vorbeste cu fetele despre propunerea mea.

×
×
  • Create New...