Jump to content

Nemessis

Active Members
  • Posts

    488
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Nemessis last won the day on November 20 2015

Nemessis had the most liked content!

Converted

  • Location
    Acasa
  • Interests
    Pantofar
  • Occupation
    Nu sunt ocupat deloc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nemessis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

241

Reputation

  1. Ar fi trebuit sa mearga de la bun inceput pe ideea ca are o problema psihica, o adictie. Daca il extradeaza si ajunge in US, ar fi putut primi o sentinta mai usoara, incadrata la dependente. Acum, daca va fi extradat, va ajunge intr-o inchisoare federala unde nu va supravietui prea mult timp. Ce facea el chiar poate fi considerat dpdv medical o dependenta. Un om prins de doua ori facand acelasi lucru ilegal, fara a avea interese financiare, are o mica problema la bibilica pe care un avocat bun o putea transforma intr-o sentinta mai usoara.
  2. Testat doar pe Windows 7 Util pentru cei care ii duc dorul AOL-ului. Dureaza mai mult setup-ul, pentru ca dobitocii de la AOL inca nu si-au dat seama ca nu le functioneaza cum trebuie serviciul de 2 ani incoace. Am vorbit cu suportul lor de cateva ori si habar nu au ca s-a busit ceva la AOL Connectivity Service, cu toate ca sunt o gramada de discutii pe net de foarte mult timp. Nici macar nu m-au crezut ca au probleme, nici dupa ce le-am aratat zeci de pagini cu discutii despre eroare. Cum sa procedati: Dati uninstall la toate versiunile de AOL aflate deja pe calculator. Cel care a descoperit solutia recomanda IObit Uninstaller pentru a elimina toate fisierele de care nu avem nevoie. Dezarhivati programul in folderul default si apoi instalati America Online 9.0VR. Dupa finalizarea instalarii intrati in Control Panel si dati uninstall. O sa va apara o fereastra cu numele "Select Applications to Uninstall". Cum va apare fereastra dati click pe "Search for other version of AOL". Asteptati sa scaneze dupa versiuni ale programului si apoi bifati tot ce apare in afara de "AOL connectivity service". Dati uninstall la restul. Dupa ce dezinstalati 9.0VR instalati America Online 9.0 Optimized. Mai intai va logati prin Broadband si apoi prin Home Network. Userul il creeati prin System Requirements. Mai exista o solutie pe net care tine de inregistrarea userului direct din program. Mie nu mi-a functionat, dar cea de mai sus merge ca unsa. Pentru cine nu stie setarile de home network, gasiti pe Google informatii cautand "how to change ip using aol desktop". Avem tutoriale si pe RST, dar nu am stat sa le caut. AOL este foarte util ca solutie gratuita si ofera o clasa uriasa de ip-uri, dar nu trebuie folosit ca proxy pentru lucruri mai sensibile. Sursa: Nueva solucion al problema de AOL | Solodolar | Como ganar dinero por internet 2015 Tutorialul original in spaniola (cu imagini) https://drive.google.com/file/d/0B9s_kl-qzOric1BVYXowUjZKdmM/view?pref=2&pli=1 Pentru XP am o solutie proprie (la unii nu functioneaza nici pe XP): Instalati ultima versiune de AOL. Faceti rost de o arhiva cu AOL deja instalat si care functioneaza pe alt pc cu XP si copiati-o pe calculatorul vostru intr-un folder oarecare. Nu va atingeti de folderul cu ultima versiune de AOL. Dezarhivati-o si apoi va veti putea loga prin Home Network fara probleme.
  3. ?Cum am tr?it ca un boss cu o sut? de euro, în Venezuela, timp de o lun? | VICE | Romania In mod normal, cand este implementata o asemenea lege abuziva, cetatenii de rand pot da statul in judecata. Teoretic sansele de a avea castig de cauza sunt foarte mari, dar tine foarte mult de skillurile avocatilor si transpunerea cazului in fata judecatorilor. Problema e ca fiecare cetatean in parte trebuie sa dea statul in judecata, asa cum e si cu taxa de inmatriculare. La noi decizia luata de un tribunal judetean intr-un asemenea caz nu are efect la nivel national, ci la nivel individual, per fiecare caz in parte. Ma intreb cum au putut debita cretinatatea asta cand pana si in U.S., unde este mama fiscului si a taxelor, nu si-au obligat cetatenii fara venituri sa plateasca asigurarea medicala. Intr-adevar, daca nu ai asigurare mori cu zile asteptand in spitalele lor sa primesti ajutor, dar nu te obliga nimeni sa platesti asa ceva daca nu ai cu ce. Observati ca la noi inca nu prea face nimeni gura in privinta legii respective? Sa nu credeti ca e din cauza ca romanii aproba o asemenea lege. Pur si simplu nu sunt informati si majoritatea nu stiu ca legea asta exista. Dar macar ii avem non-stop pe sticla pe Capatos, Maruta si taranca aia de la Acces Din Rect. Formatori de opinie adevarati, ce sa mai.
  4. Cum a venit vorba de mine in discutia asta doar @ManutaDeAur pentru share.
  5. @bcman vorbim de wordpress.com aici. De ce sa te complici cu negative seo cand poti spama cu site-ul aluia blogurile din reteaua wordpress.com? Baga un tool de comment spam la treaba si spameaza in toate articolele din reteaua wordpress.com pe care le poti scrapui, ca si cum ai vrea sa promovezi site-ul ala.
  6. @wirtz ia de fa-ti singur retea de socializare fara SRI.
  7. Eu mereu mi-am dorit o retea de socializare fara SRI.
  8. Nemessis

    Buzau.

    Ar fi fost chiar ca pula sa va amendeze pentru asa ceva.
  9. Nemessis

    Buzau.

    @wirtz ti-au dat amenda la faza cu etnobotanicele?
  10. @Mr.husky sunt de aceeasi parere cu Vlachs in privinta teoriei cu traficul. In schimb la capitolul "linkuri de pe site-uri scrise in alta limba decat X" este putin mai delicata discutia. Conteaza volumul linkurilor de tipul asta, in ce limba este scris contextul din jurul linkului etc. Dar cateva linkuri de pe site-uri in alta limba nu ar trebui sa te afecteze negativ. Si eu le folosesc, dar am grija la anumite detalii, ca sa nu bata la ochi. Totusi, daca ai site de filme, poti folosi orice tip de linkuri. E nisa de interes general. Daca targetezi anumite tari e chiar indicat sa folosesti linkuri de pe site-uri scrise in limba respectiva. Asa faci fine-tunning-ul la country source.
  11. Programmer automates his job - Business Insider There's a hilarious project that's popular on GitHub, the website that hosts all kinds of software that programmers want to share with each other. The project was shared by a programmer named Nihad Abbasov, known as "Narkoz" on GitHub. It consists of a bunch of software scripts with some funny but NSFW names. Narkoz says that the scripts came from a another programmer. He tells the story like this: there was a programmer who left for another company, the type of guy that "if something — anything — requires more than 90 seconds of his time, he writes a script to automate that." After the guy left for a new job, his former coworkers were looking through his work and discovered that the guy had automated all sorts of crazy things, including parts of his job, his relationships, and making coffee. The guy wrote one script that sends a text message "late at work" to his wife and "automatically picks reasons" from a preset list of them, describes Narkoz. It sent this text anytime there was activity with his login on the company's computer servers after 9 p.m. He wrote another script relating to a customer he didn't like, given the not-nice name he chose for this script. It scans his inbox for an email from the customer that uses words like "help," "trouble," and "sorry" and automatically rolls the guy's database to the latest backup, then sends a reply: "No worries mate, be careful next time." With another script, he automatically fired off an email excuse like "not feeling well, working from home" if he wasn't at work and logged in to the servers by 8:45 a.m. He called that script "hangover." And the best one? He wrote a script that waits 17 seconds, then hacks into the coffee machine and orders it to start brewing a latte. The script tells the machine to wait another 24 seconds before pouring the latte into a cup, the exact time it takes to walk from the guy's desk to the coffee machine. And his coworkers didn't even know the coffee machine was on the network and hackable.
  12. Linkuri externe in general. Nu folosesc SAPE asa ca nu am de unde sa stiu. Trebuie testat. Eu as proceda in felul urmator, dar tine cont ca nu cunosc nisa de filme online si e posibil sa iti fie greu sa aplici sfatul meu: Primul pas: Scriu un articol nou cu link catre noul site. Este important ca articolul nou sa respecte standardele de calitate. Pasul 2: Articolul vechi il editez adaugand noi paragrafe si adaug un link catre noul articol (cel care contine link catre noul site). Pasul 2.1: Linkul vechi, adica domeniul penalizat, il sterg din articol. Pasul 3: Dupa vreo 2 luni de lasat la dospit as adauga in acel articol reeditat si linkul catre o pagina de pe siteul nou, impreuna cu un alt paragraf care sa dea impresia de update a informatiei. Repeti procesul pe fiecare blog in parte. Nu face treaba asta cu 100 de bloguri pentru ca poti lasa footprint. Fa-o cu cele pe care le consideri cele mai bune. Pe o parte din celelalte te poti opri la pasul 2.1, chiar daca diluezi din link juice. Important e sa nu repeti in timp prea scurt acelasi proces pe un numar identic de bloguri. Improvizeaza. Talent shukar de diagrama facuta in paint: Este un proces de durata, dar asa lucrezi in "safe mode" si faci articolele vechi sa se mentina in atentia Google ca fiind actualizate. Initial diluezi juice-ul dar, dupa perioada de asteptare, vei avea doua backlinkuri venite din articole cu content dedicat pentru nisa ta. Este posibil ca articolul nou si articolul vechi sa capete aceeasi putere in timp. De aceea iti recomand sa respecti pasul 1 (calitatea). Sterge treptat toate linkurile din articolele care duc spre domeniul penalizat doar daca vrei sa renunti definitiv la el. Daca le stergi instant e posibil sa lasi footprint ca e PBN si te-ai ars. Dupa o perioada de timp vei putea refolosi acele articole asa cum ai spus tu mai sus, fara riscuri. Totul tine de timing.
×
×
  • Create New...