Jump to content

grodt

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About grodt

  • Birthday 07/15/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

grodt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Stiu ca nu e grozava tema, am incercat sa il fac pe opencart dar imi ia foarte mult timp cu lucruri marunte. Cu shopmania lucrez mult mai usor si am posibilitatea sa modific tema dar momentan nu am bani sa platesc un programator bun sa se ocupe de lucrul acesta.
  2. Nu pot scrie la RST Market pentru ca nu am numarul de posturi... Am facut un magazin online asa cum ziceam aici si am nevoie de publicitate pe bloguri si site-uri pentru o perioada mai lunga, nu conteaza pe ce nisa sunt, important este sa fie de calitate si sa aiba trafic. Site-ul care trebuie promovat este pleni.ro, vand carti si un serviciu de curierat pe bicicleta in Bucuresti pentru inceput dar in viitor voi avea si electronice, electrocasnice, calculatoare, etc. Va rog sa-mi trimiteti ofertele prin PM sau pe mail la contact(@)pleni.ro, sau puteti suna la numarul 0765.510.924.
  3. Poti sa scrii despre diverse destinatii din Romania pe un site cu profil turistic? Chiar daca nu e in domeniul tau esti roman asa ca ar trebui sa fie usor... Nu am reputatie pe forum asa ca voi plati in avans.
  4. As fi interesat dar nu inteleg scopul acelui program VidN Player pe care mie antivirusul mi-l blocheaza pentru ca e virusat.
  5. Salutare! Dupa cateva luni de munca pe afara as vrea sa fac un magazin online si nu imi permit un esec. Vreau sa fac un magazin care sa ofere o gama cat mai larga de produse dar pentru inceput trebuie sa vand ceea ce se cauta mai mult pe internet. Stiu ca sunt multe magazine online dar eu vreau ceva diferit, vreau o afacere care sa ofere pana la 50% din profit angajatilor. Trebuie sa incep cu produsele mai cautate si de pe urma carora sa scot ceva profit pentru ca la inceput voi lucra singur, in functie de venituri si volumul de munca voi angaja oameni noi. Livrarea as prefera sa o fac prin curierat rapid in tara si cu bicicleta sau masina in Bucuresti, in functie de greutatea produselor, volum... Deci cu ce credeti ca ar trebui sa incep si de ce?
  6. De mult timp caut asa ceva... Multumesc mult qwzky!
  7. grodt

    Salutare!

    Sunt membru pe acest forum de vreo cativa ani dar acum am decis sa ascult sfatul unui om mai destept ca mine si sa-mi fac un cont anonim.
  8. La unele cazinouri online iti ofera un bonus de pana la 100% pentru prima depunere... Oare merge sa fac conturi pe numele prietenilor si sa transfer banii pe contul meu jucand poker 1 la 1 cu ei? Sau table...
×
×
  • Create New...