Jump to content

DarKK

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarKK

  1. Ai vazut ce antena are statia la romani ? Cum naiba sa faci legatura cu spatiul cosmic, cu antena de 1 metru ?
  2. Nu a putut comunica romanasi nostri...
  3. Cat se poate castiga din videochat ? Barbat ? Femeie ?
  4. Era vorba de loto nu de bautura breeeee
  5. Ce be`ti de revelion ? Eu doar cafea.
  6. Doi norocosi din Gaesti au castigat marele premiu la Loto 6/49, cu bilete jucate la aceeasi agentie din localitate. Ei vor primi cate 16.161.917,74 lei fiecare Anuntul Loteriei Romane Cu siguranta, agentia la care s-au jucat cele doua bilete castigatoare, se afla, incepand de astazi, in topul agentiilor norocoase. Este vorba despre agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita. Unul dintre biletele castigatoare a fost jucat in data de 22 decembrie, si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc iar cel de-al doilea, in Ajunul Craciunului si a fost completat tot cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc. La aceasi agentie, cum pana mea?
  7. Bun, sa ne oblige sa lucram dar cu 800 lei ESTE FOARTE PUTIN. Naveta, chirie ....+ facturile+ mancare+ sanatate+pensie++++ Problema este ca, NU SUNT LOCURI DE MUNCA, bagamias pla. TARA DE CACAT !
  8. Se poate castiga bani din jocuri android ? Cum se pune o aplicatie sau joc pe google play ?
  9. Am facut 1.84 USD in 3 ore, si nu imi mai da task. ATENTIE: aprobarea taskurilor se face de c?tre angajator în maxim 7 zile de la trimiterea r?spunsului.
  10. Tzeapa sau nu ? Viespar.ro - Castiga bani online cat ai zice Bazzz! Ce site ofera $ pentru click ?
  11. Am vazut pe facebook, 25 de ani in Romania Kent sarbatoreste 35 de ani in Romania 3500 de cartuse de tigari pentru tine. Asta ce tzeapa mai e?
  12. Dovada ca faci 150 pe luna. Cum furi video ?
  13. Nu mai sunt locuri de munca, se duce-n pl tara asta.
  14. Am 21 de ani, permis categoria B de 2 ani. Am depus cv-uri la firme de distributie, nu ma sunat, a trecut deja 4 luni. Am lucrat ca muncitor 1 an de zile, nu am experienta in sofat. Ce sfat imi dati ??
  15. Cat este taxa de prima inmatriculare Golf 4 1.4 16v Benzina, an 1999, Norma de poluare D3, ( euro 3 )
  16. Ce afacere mai merge in Romania ? Transport cu autoutilitara / duba. Magazin satesc.. cu diverse. Carciuma. Voi ce ziceti ? Buget: 3000 Euro.
  17. DarKK

    Diverse.

    Nu merge nici unul !!
  18. Vreau sa fac scoala de soferi cat C+E si atestat. Ce metode de invatat imi recomandati??? Ce sanse de angajare o sa am, fara experienta .....
  19. Cati bani se pot castiga din Youtube? Ce gen de video aduc bani ?
  20. De tot rasu. Dupa parerea mea nu este fake.
  21. @wirtz, Ori ai consumat alcool ori ai probleme cu bostanu. ( Iti zic asa, prieteneste ) Nu mai da'ti vina pe unguri si pe tigani, ca DOAR ei fac rau romaniei.
  22. NU are rost, exista tpu, softpedia, craiovaforum, etc.....
×
×
  • Create New...