Jump to content

Menta

Active Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Menta

  1. Menta

    Salut!

    Nu mai stie lumea sa joace cs ! Salut
  2. https://www.youtube.com/watch?v=LcbtulcX8nQ
  3. Half-Life ti-ar merge bine.
  4. Nu vezi ca @Individual14xxx e banat? Plus de asta mai e si vechi topicul...
  5. Salutare si bine ai revenit!
  6. Intradevar si eu aveam de gand sa-mi spun opinia in legatura cu acele subiecte, sunt discuti interesante ce ar trebui discutate in continuare.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=_-bQ72zZlkE
  8. Menta

    RST

    Uneori patesc si eu la fel.
  9. hmmm $326 ,hai cati ajunge de-o cinste . ON: Bravo la mai multe!
  10. Target: aHR0cDovL3d3dy5hY3ZhcmlzdGljYS5jb20vaW5kZXgucGhwP2FjdD1jYXRhbG9nX3BsYW50ZSZmYW1pbGllPTYmc3BlY2llPTk= Requirements: Display your nickname with "@rstforums.com" (as in the picture). Display ascending the tables from database() (as in the picture). Use the union based method. Send me the syntax through a private message. [*]Proof: http://i.imgur.com/aXl2wSG.png [*]Solvers: 1. .darky 2. kasen 3. AsalT 4. - 5. -
  11. Ce frumoasa a fost copilaria(4-14 ani dupa care mi-am luat calculator), Nu aveam calculatoare, dar tot gaseam noi ( eu si prieteni) ceva de joaca toata ziua, de dimineata pana-n noapte stateam afara. Tenis, fotbal, frunza zi de zi, Ma jucam cu masini si imitam tot ce vedeam in filme.Alergam, saream, tipam iar daca se intampla sa cadem si sa ne julim, nu cautam vinovati, ne ridicam si continuam joaca. Au fost multe momente perfecte in copilaria mea ( mai toate zilele ) in care distractia nu disparea nici-decum~! A fost frumos iar amintirile vor ramane mereu, iar multi dintre noi judecam copilaria altora spunand ca a noastra a fost "zori de rai" fiecare si-a trait si inca isi traieste copilaria in functie de generatii, Eu nu ma voi compara cu Bunicu cand copilaria sa si-a petrecuto pe camp cu animalele ( vaci,oi, etc) si nici cu copii din ziua de azi cand s-au nascut cu telefoanele si laptopurile sub nas,e normal ca ei sa nu stie de un joc de-al nostru sau ce inseamna sa-ti petreci timpul cu prieteni in aer liber.Timpul trece ,vremurile se schimb....Si despre viitor, nu stiu exact.
  12. Menta

    Salut

    Salut off: aci ar fi trebuit sa te prezinti Ex: Ma numec Gogu, si imi place branza...
×
×
  • Create New...