Jump to content

Stoi

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Stoi

  • Birthday 04/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Stoi

    M2bob

    Toti sunteti cu pula`n gura si cand vine vorba de fapte faceti baie cu chilotii pe voi. Gunoaie nerusinate.
  2. Nu ti-ai gasit locul potrivit pentru backlinkuri
  3. Stoi

    L' Arginina

    Asta este adevarat. Este supra-evaluata treaba asta. Cine se naste cu boli si moare, tot de la Dumnezeu e. Corpul uman poate fi imbunatatit indiferent cate de "bine" te-a facut Al de sus, iar miscarea in general e cel mai bun medicament !
  4. Stoi

    L' Arginina

    Iar stiti voi tot in plm, steroizi si hormoni de crestere. Cand o sa dati de boala o sa va doriti sanatate nu 5cm in plus.
  5. Multumesc pentru conturile de Facebook, user serios si la obiect. Recomand
  6. Multumesc Cifre, am sa ma uit peste ambele. Intre timp am mai gasit eu ceva pentru incepatori, pentru cei ca mine adica. SEO: The Free Beginner’s Guide From Moz Multumesc SRI.
  7. L-am deschis intentionat la Gunoi pentru ca incalc regula numarului de posturi. Doresc sa invat SEO si mi-ar fi de folos niste eBook-uri de preferabil in romana sau engleza. Multumesc
  8. Site-ul ala este doar SE si atat, pune mouse-ul pe link-urile cazinourilor care le recomanda el. E plin netul de ele, inclusiv in romana era unu.
  9. Garantat nu merge treaba asta. Au softuri de asa natura incat se adapteaza stilului tau de joc si te fute cand ti-e lumea mai draga. Am simulat de sute de ori ruleta online de la bwin si am ajuns la 17 maini consecutive pe aceeasi culoare. De asemeni am incercat si alte rulete ale altor cazinouri online, acelas rezultat. Era un baiat din Chicago, acum pentru el scriu, daca tu crezi ca te vor lasa in cazino sa joci metoda asta, atunci fa-o (desi ma indoiesc, ca te vor lasa). Ruleta offline este sigura.
  10. Codul cu nr 5 l-am folosit eu. Multumesc
  11. La fel arata si ale tale de pe Fileice, stai linistit.
×
×
  • Create New...