Jump to content

DisturbedGX1

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About DisturbedGX1

  • Birthday 07/11/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DisturbedGX1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Intr-adevar , executabilul este detectat ca fiind un virus , datorita faptului ca acesta este crackuit . Metoda de crackuire va genera automat un hash care va face ca executabilul sa fie vazut ca si un virus . Insa , tin sa mentionez ca , acesta este un virus fals , mie unul pe NOD32 si AVG nu mi-a detectat nimic . Va voi pune linkul de la metascan aici : https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/b7679c3a0be94172847074a814591890 Dupa cum am mai si spus , se poate observa ca majoritatea sunt GEN / . Daca nu aveti incredere , puteti verifica utilizand sandboxie sau o masina virtuala . Multumesc anticipat !
  2. Ce contine acest wall ? Acest wall se bazeaza pe 3 tipuri de wall : 1. ASUS 2. XQZ 3. ESP Wallul este setat pe modul ESP , dar puteti sa il schimbati pe ASUS sau XQZ din fisierul config ! Mentionez ca ESP wall , este conceput pentru a nu lua flash / smoke . Va sugerez sa folositi ESP , deoarece este o varianta mai smooth si mai safe . Cum se foloseste ? 1. Intram in CS 2. Aprindem NixorWH 3. Wallul se activeaza automat , pentru dezactivare vom folosii tasta F5 4. Intram pe server Credits : zirkkkk , sht0 Download : // Removed
  3. Ce contine ? * TriggerBot * Silent Aim * No spread / no recoil * Anti flash / smoke * Bunnyhop * Anti - screensht * Wallhack ESP descriptiv * Protectie EAC / ESL Wire / ESEA Cum se foloseste ? * Intram in CS * Il punem in bara si intram in Organner * Apasam tasta panic key ( f12 ) apoi intram pe server ** Pentru a dezactiva codul , folosim tasta f9 Credits : 0rk , zirrrkk . Download : // Removed ~ Voi incerca sa fac rost si de cel de GO .
×
×
  • Create New...