Jump to content

Selebii

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Selebii

  • Birthday 08/19/1995

Converted

  • Biography
    It's simply clever.
  • Location
    Constangeles
  • Interests
    Droppin' like it's hot.
  • Occupation
    Ofiter S.S.I.R.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Selebii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Vai de "veața" mea.. Totul părea atât de frumos la început. Forum serios cu băieți "neserioși". Acum internetul e împartit în doua tabere: terminațiile avortate care se uita la vloggeri wannabe pe YT și rămășițele unor ca***i cărora li s-au pus prea devreme telefoanele și tabletele în mână. Puneți în Paștele mamii voastre mana pe o carte și lăsați forumurile pentru băieții mari, pentru băieți mari.
  2. Salut RST, am o mica problema cu un iPhone 4s ce ruleaza pe iOS 8.1 (asta ultimul si "smecher"). In seara asta , mi s-a blocat telefonul in functia "Telefon" , home button-ul nu mai mergea, cand il blocam imi deschidea tot aceeasi functie ,fara ca macar sa-mi ceara codul de acces, plm... Am incercat cu un restart, aici intervenind problema. Mi-a intrat in loop mode(presupun) iar in momentul in care il conectez la iTunes imi cere recovery. Ii dau recovery , iar la step 3 (waiting for iPhone) , imi aprinde logoul, se invarte o rotita iar atunci se blocheaza si revine iar la momentul imi care pe display imi apare sa-l conectez la iTunes. Mentionez ca nu e prima data cand mi se intampla asta,dar data trecuta l-am dus la un service si l-a facut. Acum nu mai am chef sa dau aceeasi bani(ca stiti cum e ,facultate,plm..). Daca stiti exact procedeul de rezolvare v-as ramane profund recunoscator si poate ne vedem la o bere(pt cei din Bucuresti).
  3. Daca asta e iPhone 6 ,eu promit ca iti cumpar 10.
  4. Bai prietene , de sarcasm ai auzit? Si nu sunt pro filme .
  5. Am citit recent un articol in presa rusa, care ar spune cam asa : "Daca Romania, membra N.A.T.O, ar intra in razboi direct cu Federatia Rusa, ar rezista nu mai putin de 30 minute! ". Am facut eu asa , o mica analogie, si spun ca 30 de minute i-ar lua unei bombe nucleare sa ajunga din Siberia, pana la noi , in Cernavoda ( reactor nuclear, pentru cei care nu stiu ) . Dragut, nu ?
  6. Wow ce ieftin! Pai imi bag picioarele in ele de placi de baza , ca la oricare din preturile astea, mai pui o diferenta de 200-250 RON si-ti iei unul SH si bun. P.S. Si daca tot ai gasit tu site-ul sau dealer-ul , da si la baieti ca doar are legatura cu topicul.
  7. Placile de iPhone 5 se gasesc foarte greu , @albastrel . Una buna pe ebay e extrem de scumpa. O concluzie : Daca stiti ca n-aveti bani de Apple, nu va mai luati,sunt gadgeturi scumpe care se intretin greu . E aceeasi treaba ca si iPhone-ul fara credit.
  8. Bai deci va zic ... nu mai cautati metode d-astea gen unlock icloud, icloud remove® si toate bascaliile ca n-o sa gasiti. Fiti bajeti d?stepti ! Metode sunt, dar cine ar fi prost sa le dezvaluie pe prea sfantul google ca sa fie imputernicite unor zdrente de oameni , care va zic eu ca n-ar ajuta lumea cu ele. Poate doar ne-ar ajuta sa scapam de gadgeturile noastre Apple. Daca doriti intr-adevar sa faceti o deblocare, va recomand cu mare drag si incredere ADYUNLOCKER , dar cam foarte costa.
  9. Din cate am vazut eu, SPAM. E destul de enervant. Sunt destule persoane care au capul doar ca sa nu le ploua in gat si click-uiesc tot ce prind.
  10. E aceeasi facatura pe care cei de la G.W. , au aruncat-o .
  11. E fake chestia asta.. uita-te la dimensiunile si forma fisierelor.
  12. Din cate am inteles , a scos iH8Sn0W ceva, acum 3 zile, dar... daca te-ai interesat i-ai vazut modalitatea de decriptare a parolei de la arhiva:)) , bia*ch.. Dar am inteles ca ar fi vreo farsa pentru 1 Aprilie, ceea ce m-ar amuza enorm
  13. Mi se pare un pret rezonabil , decat sa te duci in alta parte si sa-ti iei o cea mai mare teapa, ever. Ar venii cam 380 RON, deci nu e mare inginerie . Am sa incerc si eu cu doua telefoane zilele astea la adyunlocker si va voi anunta .
  14. I-ai vazut cumva parola? Singura metoda in care am incredere e ce-a postat dixon , mai sus. Recomand.
×
×
  • Create New...