Jump to content

Irk

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Braºov
  • Interests
    sex
  • Occupation
    ex l33t

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Irk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Irk

    Lele

    da-mi ban daca iti plac prostia si linistea, sefule
  2. Irk

    Lele

    Nu am facut pan-acum decat critica constructiva si autorii n-au facut decat sa fasaie ca sifonul in loc sa ia notite si sa zica multumesc nenea. Daca chiar vroiai sa ajuti comunitatea de coderi php, din nou, il faceai in php5.3.5+ oop, il puneai pe github, lasai lumea sa faca fork si sa dezvolte mai departe. Codul ala-i mai mult de C decat de php, e plin de texte de cacat si nici nu prea isi face treaba. Acum e randul vostru. Invatati din ce zic sau va agitati mai departe, dar lumea merge inainte si merge pe calea despre care vorbesc eu aici.
  3. Irk

    Lele

    1) am publicat deja sursa tot in threadul asta 2) am mentionat deja o metoda mai buna pentru multithreading in php.
  4. Irk

    Lele

    s-au vazut si payloaduri mai destepte.
  5. Irk

    Lele

    si mai e o faza cu criptarea codului (motiv pentru care l-am si decriptat, dealtfel): cum sa ai incredere ca nu-i ceva payload acolo?
  6. Irk

    Functie curl in php

    folositi guzzle, pentru ca nu mai suntem in anii 90.
  7. Man. Daca exista un backdoor in AES, atunci e al americanilor.
  8. da, e vorba de matematica destul de sf pentru majoritatea oamenilor. backdoorul e probabil direct in algoritmii de criptare
  9. "In July 2008, several TrueCrypt-secured hard drives were seized from Daniel Dantas, who was suspected of financial crimes. The Brazilian National Institute of Criminology (INC) tried for five months (without success) to obtain access to TrueCrypt-protected disks owned by the banker, after which they enlisted the help of the FBI. The FBI used dictionary attacks against Dantas' disks for over 12 months, but were still unable to decrypt them." Asta-i dovada ca truecrypt merge, dar e de-acum 4 ani si poate sa fie totul regizat pentru un plus de credibilitate.
  10. Conceptul de class live nu e tocmai nou, se facea pe undernet tocmai pe #class acum ceva ani. Recent l-am vazut mai avansat pe irc.anonops.com, unde iti !alegi un tutorial si intra botul pe privat sa-ti turuie 10 minute sau asa. Good reading, dar nu la asta ma gandeam cand am deschis threadul, ci la o sectiune pentru discutii despre anonimitate. Partial si pentru ca E LA MODA. Paul4games nu ti-ai gasit omul, pentru ca-s de parere ca aes nu e sigur. Evident nu-s chei unice, dar probabil e decriptabil in timp real - in special de catre cia, sa zicem.
  11. nu m-am gandit sa duc eu sectiunea asta in spate, pentru ca nu ma consider asa tatic, dar niste discutii constructive (din care sa invatam toti) poate chiar n-ar strica
×
×
  • Create New...