Jump to content

Begedeu

Active Members
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

About Begedeu

  • Birthday 02/02/1990

Recent Profile Visitors

4737 profile views

Begedeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. Eu am nevoie doar pentru contul de advertising. Deci daca doriti sa share-uim un cont, este ok si asa, eu nu am treaba cu grupuri, like-uri si din astea.
  2. Cumpar si eu conturi de facebook daca are cineva de vanzare. De 4-5 am nevoie.
  3. Salutare, am nevoie pentru optimizarea unui landing page pentru mobil, imagini, aranjare in pagina etc. E munca de circa 30 de minute, astept pm.
  4. Am vandut-o pana la urma cu 177e, am uitat sa dau update in topic. Mersi de oferte totusi, se poate inchide topicul.
  5. Romani In mare parte fete.
  6. 200euro pret fix. Link in pm daca doresti.
  7. Update! Pagina are acum 50,5k like-uri.
  8. Salutare, am un landing page pe care utilizatorul completeaza datele sale, nume, adresa, strada etc. As vrea ca aceste date sa mi apara intr-un fisier site.com/comenzi.php intr-un fel de tabel, lista. E o treaba extrem de simpla, intrucat am deja fisierele, tabelul sql si ce mai trebuie, deoarece functiile au fost deja facute pe design-ul vechi, insa acum cu schimbarea design-ului, trebuie aduse cateva modificari. Astept un PM cu o adresa de Facebook, Skype ceva sa discutam.
  9. Vand pagina facebook cu impact mare cu 47k like-uri, nisa divertisment. Numele paginii nu se mai poate schimba, dar impactul este mare. Tin sa precizez ca nu de mult timp am inceput sa postez asa des pe pagina, inainte se posta odata la 2-3 zile. https://imgur.com/a/k6Y8jQ3 statisticile + faptul ca 71% sunt femei. Astept oferte in privat, iar modalitatile de plata sunt: paypal, transfer bancar, bitcoin, westerun union.
  10. Doresc sa cumpar un cont adsense, vechi si verificat. Platesc de preferat bancar.
  11. Daca vinde cineva, verificate cu nr de tel, doresc si eu sa cumpar.
  12. Buna ziua, am nevoie de un programator sau pe cineva cu minime cunostinte in domeniu sa-mi realizeze un landing page. Va dau eu modelul exact, va arat si diverse exemple, nu e mult de munca si e un task relativ usor. Astept PM si va ofer mai multe detalii.
  13. Nisa este matrimoniale. Doresc sa vand o pagina de facebook de matrimoniale (dating) care merge foarte bine cu ofertele de pe tubeadvertising. Nu prea m-am ocupat asa de bine zilele astea de pagina, insa poate atinge un impact bun. Se poate observa ca in cazul in care de pagina se ocupa cineva, poate creste bine (procentajul arata o scadere cu peste 50% fata de ce am avut mereu saptamana asta). In momentul de fata, pagina are 24320 like-uri si este in continua crestere. Modalitatile de plata pe care le accept: paypal, transfer bancar sau criptomonede. Astept o oferta pentru pagina si voi da PM cu pagina celor care imi vor cere acest lucru.
  14. Salutare, vand doua pagini Facebook, nisa matrimoniale, 33k like-uri respectiv 20k like-uri, le dau doar la pachet. Discutam pretul in privat! Multumesc, o zi buna.
  15. Dovezi de plata actualizate https://neoskip.com/pages/payment-proofs Va asteptam sa colaboram!
×
×
  • Create New...