Jump to content

Mylife_4Hacking

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Mylife_4Hacking

  • Birthday 09/28/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mylife_4Hacking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @R01 taci fah .. eu am intrebat altceva (mai mult la misto ce-i drept) dar am intrebat altceva nu ti-am cerut parerea ta despre mine.
  2. Nu vreau sa copiez nimic, numele nu va contine niciodata RST , RS sau ceva de genul. Contine doar cuvantul "security" (in numele domeniului). Aici fiind Romanian Security, nu vreau sa am probleme cu cei de aici, nu o sa vin sa imi fac reclama, nu va avea nici cea mai mica legatura cu RST. E ceva personal doar.
  3. Nu ma refeream la asa ceva, si de ce crede Domnia Dumneavoastra ca va fi sters si offline?
  4. Salut. Am o intrebare intr-un fel tampita, dupa niste alcooale la bord: Daca as infiinta o mica comunitate (blog + forum), cu un nume asemanator (dar totusi total diferit) cu RST, ar avea cineva de aici ceva impotriva mea? (Ma refer la cei mari, nu la astia cu 500 posturi, la cei de la "putere"). Ma refer la ceva ce nu are (pentru ca nu exista inca), nu va avea niciodata legatura cu RST si nici cu alte comunitati. O mica comunitate intre mine, prietenii mei, prietenii prietenilor mei, prietenii prietenilor prietenilor mei, etc..
  5. Nu vei avea probleme oricum. Sfatul meu: deschide un magazin online normal, daca vezi ca merge treaba fa-ti firma, daca nu, asta e.
  6. Salut. Nu am stiut in ce categorie sa postez, asa ca am ales Off-topic. Am observat ca, pe Google chrome, daca atunci cand incerc sa ma loghez pe forum gresesc parola, atunci cand ma pune sa incerc iar, nu merge logarea, iar parola se vede. Ma refer ca nu mai apare mascata. Nu cred ca ar fi o problema mare, poate e doar de la mine, dar totusi am vrut sa va spun. Poza: http://s10.postimg.org/e2a875ind/asadads.jpg
  7. Ce as putea face cu un site ca primul, daca nu am o afacere in acel domeniu ?
  8. Agricultura as zice eu, de la porumb si mazare pana la ciuperci, etc. Nu o spun in gluma, vorbesc serios. Singura problema e ca, cocurenta e foarte mare.
  9. Asa e si la mine. Ar fi frumos sa ramana asa
  10. Ma bag si eu aiurea, dar ce poti face mai exact cu un site ca ala? Nu vad ce mare profit ar putea sa iasa.
×
×
  • Create New...