Jump to content

Marar

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marar

  1. Daca tu crezi ca affiliate marketing e ''mort'' atunci eu iti zic sa cercetezi mai bine ''problema'' si sa nu vorbesti fara sa cunosti situatia.
  2. Marar

    Script simplu

    Sunt dispus sa platesc pe cineva sa ma ajute, putem discuta mai multe in privat.
  3. Salut, eu am cumparat de acolo, nu te astepta la minuni. Nu ti-as recomanda sa cumperi servicii de backlink de acolo si in general toate serviciile de acolo sunt de slaba calitate.
  4. Marar

    Script simplu

    Ok, se pare ca nu m-am exprimat eu destul de bine, greseala mea:)... scriptul trebuie sa mai dea si niste click-uri si pe langa asta sa dea si refresh, eu ziceam ca nu ma descurc la partea cu refresh-ul. Daca totusi ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator. Spuneti aici daca aveti putin timp liber si va contactez eu in privat. Sincer, nu cred ca dureaza mai mult de 30 minute. Multumesc P.S. Mersi carter2408, o sa incerc.
  5. Marar

    Script simplu

    Salut, am facut un script iMacro care isi face treaba dar ar mai trebui optimizat, chestia e ca imi trebuie sa dea refresh la pagina din cand in cand dar nu stiu cum sa fac asta. Daca stie cineva cum se poate face asta cu iMacro sau printr-un limbaj de programare, oricare ar fi el, si este dispus sa ma ajute dau o bere:). Multumesc frumos.
  6. Mersi pt sfat, da, folosesc videoscribe.
  7. Uite un pdf, poate va ajuta;) https://mega.co.nz/#!uUpSiQqK!EZfocohA2gAn1eZr21-16-u6EWFi1xpLEagSKLQ4HVI
  8. Salut, ofer 5x prezentari whiteboard membrilor acestui forum. Pentru a realiza prezentarea am nevoie de: -un script(textul pe care il vreti in prezentare) -Script pt voce(optional)sau imi puteti trimite un mp3 cu melodia pe care o vreti daca nu aleg eu o melodie. -Daca vreti imagini custom in prezentare(logo/banner etc) imi spuneti. Momentan nu pot sa fac mai mult de 5 prezentari deoarece se apropie sesiunea:) EDIT: Exemplu de prezentare: https://vid.me/irQ9
×
×
  • Create New...