Jump to content

lost1

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lost1

  1. As fi interesat daca este gratuit ...????
  2. Haideti, care mai vreti invitatii, pina se mai poate...
  3. Nu mai vrea nimeni invitatii pe Demonoid??? PM va rog!
  4. >LPK< Imi cer scuze! OFER INVITATII !
  5. INVITATII DEMONOID ! PM va rog.. Ofer si la schimb cu altele...
  6. Ofer invitatii demonoid Cei interesati PM Dau si la schimb cu altele...
  7. Da asa mai merge .... Asta am intrebat!!!???? ERA GREU sa raspunzi cu ce ai scris in postul 25 ???? Puteai sa nu raspunzi deloc. Stii ca tacerea este de aur , vorba aia . Dar trebuia de la inceput sa scrii aceasta nu sa ma intrebi pe mine despre ce este vorba, ca ce doresc.... Am intrebat simplu. La promisiunea ta. Era 06 iunie . Subiect incheiat total din partea mea. Altceva nou acum daca mai are cineva de spus .
  8. Despre asta este vorba . Nu stiu ce mare scofala a fost . Despre asta am intrebat . Dca este o problema imi cer scuze, dar nu promite ceva si nu te tii de cuvint.
  9. scaunmare - post 15 - despre asta era vorba !!! Nu vreau sa te supar dar de cind folosesti un calculator? de cind esti aici pe forum, sau de cind folosesti un Forum ????? Nici eu nu sunt de mult dar stiu ce scriu si recunosc. Ultimul post al tau este nr.21 de azi la ora 1:32 AM, uitate in dreapta postului acolo sunt numerotate. Postul de care spun este scris tot de tine urmareste ordinea lor si vezi postul 15. Daca mai este cineva pe aici sa-l lamureasaca pe omul asta . Poate nu stie ce scrie . Am pus o banala intrebare privitoare la postul scris de el 15 daca vroia sa raspunda bine daca nu iar tot bine dar sa nu ma ia cu nu stiu ce chestii.
  10. scaunmare - post 15 - despre asta era vorba !!!
  11. Sau inca nu s-a editat?
  12. Salut, 1.Verifica HDD-ul mai intii cu un program ? Recomand Hiren boot CD.Eventual da un HDregenerator care este inclus in acel disc cu Hiren boot CD. Sau scoate-l afara pune-l intr-un desktop si verifica HDD-ul. 2. Daca ai date de recuperat foloseste Paragon si le pui pe ceva extern Stik ... Din paragon fa update MBR . Sau scoate-l afara si salaveaza-ti datele pe un desktop. 3. Eventual dupa salvarea datelor fa din nou partitiile cu Paragonul. Te sfatuiesc sa-l legi extern pe USB ca sa nu ai probleme la butarea calculatorului in eventualitatea legarii pe desktop. Eventual dezactiveaza Smartul din Bios. Cred ca ai sectoare defecte si va porni greu calculatorul, poate nu va porni deloc daca il legi pe direct, in Desktop.
×
×
  • Create New...