Jump to content

mbr

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About mbr

  • Birthday 05/17/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mbr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mie mi-au intrat de 3 ori banii de la ei si am scris tot felul de aberatii! Dar aberatii originale
  2. Cand trebuiau sa-ti intre banii? Am vazut ca s-a platit pana pe 25 Septembrie. Ai facut ceva ilegalitati?
  3. Asa am facut eu, am postat 3 saptamani si m-am oprit sa vad daca vin banii. Acum imi pare rau ca m-am oprit pentru ca nu mai vin plati pana pe 30 septembrie. Dupa 30 sept vor veni saptamanal!
  4. Mie la o luna si o zi dupa redeem mi-au intrat banii
  5. Merci de info! uite dovada: http://s8.postimg.org/6o8fbrflx/plati.png
  6. Daca imi spui cum se pune o poza pe forumul asta fara sa-mi mai fac cont pe alt site o pun. Cu toate cele 3 plati.
  7. Daca ai respectat regulile vei primi banii! Eu am primit pana acum de 3 ori!
  8. Confirm azi primirea in contul de Paypal a celei de-a treia sume de la Bubblews! 54$ Astept niste bani de la Sir-Galahad
  9. Emo sau nu castig bani din asta. Tocmai a intrat a doaua tura de bani 58.28$ din care net 55.71$ (imi ia paypal comision 2.57$) Ce zici vrei dovada platii? Eu sunt de cuvant si prin variana Escrow o fac!
  10. Prietene esti prea suspicios! De unde ai tras concluzia ca am vreo legatura cu branzaa??? Esti aberant! Saptamanal, trebuie sa-mi intre bani, deja am stans mai multe sarje de >50$, o sa revin cu postare noua daca ii primesc. Dovada de plata cum am mai spus mai sus nu voi pune, eventual daca doresti neaparat, o pot face, dar trebuie sa te tii de cuvant si printr-o metoda escrow pot sa-ti fac dovada platii!
  11. Buna tuturor! Am vazut niste discutii mai aprinse mai sus si nu am putut sa nu ma inregistrez aici pentru a face un comentariu. Lumea e plina de prosti! Sunt foarte multi care isi spun parerea fara sa cunoasca. E tipic pentru anumite persoane sa comenteze lucruri despre care doar au auzit. Eu AM PRIMIT BANII in contul de Paypal - DECI lucrurile functioneaza! Nu ma intereseaza de unde au cei de la Bubblews bani, atat timp cat eu nu fac lucruri necinstite!!! Pentru cei care nu ma cred pe cuvand nu voi pune nicio dovada de plata, doresc ca doar cei care cred si vor sa posteze acolo sa castige bani.
×
×
  • Create New...