Jump to content

anticard

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anticard

  1. Fac apel la un administrator mai mare.Cine e responsabil pt admini?Sa vedeti cum abuzeaza de drepturile sale si cum a adaugat HOTI la acest topic.Tu esti tradator de prima mana nu eu. Uitati si dovada,dati click aici sa vedeti cum ne face hoti pe toti romani https://rstforums.com/forum/forum/49-discutii-non-it/ Si am salvat si o poza cu imaginea ca sa nu stearga dupa si sa-l dau de gol
  2. Ce sa fac daca au ajuns strainii si mafiotii stapani in tara le mine.Am ajuns sa imi fie mie frica mie roman in tara la mine,DE ZIUA MEA,ca ma baneaza pe mine cineva care el trebuia banat. Da oricum ma ascund dupa multiple ipuri,de asta m-am si temut,nu stiu sigur daca are acest forum optiunea de banat pe nume dar de ip nu ma tem.
  3. Exact.Ms @fallen_angel, pacat ca mi s-au gatit likeurile pe azi. Cum adaug un vot sa se vada pe fata cine voteaza excluderea?
  4. Cica sa nu-i dati ban :)))) .Despre banarea ta se discuta aicea,nu a mea
  5. Va rog frumos daca se poate sa banati acest user care e platit sigur de rusi sa ne defaime tara.Sau macar 3 zile pana trec sarbatorile in respect pt ziua Romaniei.Acest user e @aelius.Faceti va rog ceva sa nu se intre la calomnie.Mare atentie va rog! Ca un fapt divers sunt satul de interlopi de astia care daca iau 1 an steroizi se cred sefi orasului si vor sa controleze tot si ne rad in fata.Adevaratele valori raman indiferent de cati cotropitori sau defaimatori avem dar se pot pierde daca nu luam atitudine. Uitati niste citate de-ale lui(DOAR CATEVA) https://rstforums.com/forum/topic/103430-hackerul-guccifer-a-fost-adus-din-sua-%C3%AEn-rom%C3%A2nia-%C8%99i-%C3%AEncarcerat-la-penitenciarul-rahova/?do=findComment&comment=641248 https://rstforums.com/forum/topic/103836-la-multi-ani-romania/?do=findComment&comment=642975 https://rstforums.com/forum/topic/103753-recomandare-cale-de-urmat-in-domeniul-it/?do=findComment&comment=642763 https://rstforums.com/forum/topic/103580-vand-kingston-hyperx-1866mhz-8gb-x-2-2/?do=findComment&comment=642650
  6. Ce tot va temeti atat de agenti sub acoperire,rst-ul e mai white acum decat site-ul politiei romane.Cat a mers cu furatul,a mers,acum la invatat si la munca,baieti.Credeti ca o sa le convina celor de la SRI sa mai ia baza de date inca o data ca sa se faca de ras?Asta daca nu-l ridica iar pe aelius si sper sa-l bage pt 20 de ani la parnaie ca sincer mi s-a acrit de interlopii astia,cel putin la mn in oras ei tae si spanzura,tremura militienii cand trec pe langa ei,numai daca vine garda speciala sa le dea celor ca aelius care numai prin intimidari si forta bruta crede ca se face treaba.Si mai sper sa-l inchida si pe Nytro sunt satul pana peste cap si de derbedei si golani,daca l-as prinde in vreun colt cu cativa stelisti numai in cap i-as da pumni cum am luat si eu in gara de nord de la derbedeii cu inima de caine ;nu stiu daca era si nytro printre ei dar lasa ca-i spanzur eu cu fularul stelei si am sa-mi fac chiloti din fularul lor de dinamovisti zero barati la fotbal dar buni doar la bataie si devastat masini.
  7. Deci treaba sta asa .Eu am m-ai citit forumul acesta si este interesant stiu ca persoana cu numele de tex care a fost administrator a fost arestat de politisti,dar am crezut tot ce s-a zis ca nu e vinovat fiindca cunoaste o multime de lucruri,mai ales pe partea de retele ,dar am observat ca stie si electronica,si php,etc.Pana am vazut cum arata,poate isi da remove la poza,o aveti aici Pai fratilor asta e interlop toata ziua zici ca e rachet moldovean,il respect pt cunostiintele lui,dar macar sa recunoasca,aspectul lui il da de gol,eu sa fiu politist pe strada nu ar face 2 pasi si i-as lua buletinul la control,e suspect rau,sincer va spun.Cred ca e timpul sa se mai inoiasca forumul :astia vechi sa mai lase locul la sperante mai tinere.Bafta.
  8. Am citit despre el si pare un scriitor interesant daca ai facut rost de nr lui de tel imi zici si mie te rog cum pot cumpara si eu o carte de la el?
×
×
  • Create New...