Jump to content

KwerL

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About KwerL

  • Birthday 03/23/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KwerL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Bre, chiar asa de sarac esti, de vinzi rahaturi care sunt gratuite? Ce vizite reale ba? sunt 100% fake, bai baiatule, lasa-te, nu veni cu d-astea la noi. Ceea ce vinzi tu = un rahat gratuit oferit de chinezi (exact cum e jingling) iar tu vinzi 'vizite reale' pe bani, cand de fapt le poti avea gratis, doar ca nu sunt reale cum spui tu, ci 100% fake. Nu ajuta la nimic, google te fute daca te prinde cu asa ceva, iti pica site-ul rau de tot, iar pentru site-urile PTC, no coment.. VARZA. Pentru cei care totusi sunt interesati, programul folosit de acest domn, pentru a genera 'vizite reale' asa cum spune el, il puteti gasi aici ( www .ipts . c@m. ) / Meriti ban, pentru ca incerci sa vinzi rahaturi free pe RST. sa il mute careva la gunoi. @Maximus Numa bine flacai.
  2. Bre, daca ai vazut ca ti-au fost modificate 2 din posturi, si scoase acele link-uri cu adfoc, inseamna ca nu sunt permise asemenea link-uri aici pe forum. De ce continui? te bucuri ca strangi 10-20 de click-uri, din care castigi 3 centi, in 2 luni ti-ai facut bani de o pereche de sosete, bravo. Nesimtire coaie, eu te-as lasa 2 zile pe tusa.
  3. Dupa ce ca noi vrem sa-ti deschidem ochii in legatura cu acele site-uri minune, prin care tu vrei sa faci bani stand in fata PC-ului cu tigarea in gura si dand click-uri pe reclame, mai faci si figuri si dai dislike-uri, pai bre tu meriti sa fi luat la misto. De ce? pentru ca esti prost si ai o mentalitate de toata rusinea, ti-am spus mai sus ca vei putrezi in fata calculatorului dand click-uri pana faci cancer la degete. Nu vei reusi sa faci nici 1 cent pe zi, consumi curentul aiurea, mai bine inveti ceva util si de viitor, nu cacaturi de astea prin care faci 2$ pe luna. Si da, era sa uit, eu cu tine am mai avut o discutie pe messenger, cand m-am oferit sa te ajut, cand ti-am explicat unele chestii. //removed Daca tu esti pizda si o arzi aiurea, noi de ce nu am face misto de tine? Nu vad cu ce ajuti tu comunitatea, esti =0, esti pe aceasta comunitate doar din interes, pentru a cersi ajutor mereu, dar de oferit nimic, iar cand primesti ajutor mai faci si figuri. Hai bre baieti, dati careva TC / @TheTime o ardem aiurea.
  4. Vei putrezi in fata calculatorului asteptand sa faci bani din asa ceva. Din site-urile PTC (pay to click) nu iti scoti nici o paine pe zi, cea mai buna metoda de facut bani = MUNCA ! Nu mai sperati la site-uri fantoma care sa va dea bani moka, pune mana la munca nu o mai freca aiurea pe internet sperand ca te vei imbogati din site-uri de astea.
  5. Hai bre serios? ce e cu mizeria asta, te crezi in 2005? Nu am descarcat nimic, posibil sa fie pus ceva prin ele, oricum sunt niste mizerii. A da, era sa uit, in caz ca folositi aceste tool-uri, e recomandat sa le folositi de pe propriul PC (cei care se simt singuri si doresc sa fie colindati)
  6. Pacat ca atunci cand vi se ofera ceva nu stiti sa va folositi de acel lucru, majoritatea de aici folosest aceste VPS-uri pentru ''SCAN - FLOOD - SPAM'' Sunteti pusi pe distrus bre, poate ca alte persoane chiar au nevoie pentru anumite teste, dar voi? a da, testati scannerele sa vedeti care prinde mai bine. Totusi e bine ca au verificat prin telefon, altfel in 30 de minute 1 copil prost si-ar fii ridicat 100 de buti pe mirc
  7. Eu cred ca esti bolnav mintal. Cat despre acea 'broasca' poti s-o fu[.]i
  8. De ce ai pus numele 'rst' la acea pagina ? E o mizerie pentru copii retarzi, iar titlu trebuia sa fie '' de toate pentru 'hekari' retarzi '' pentru ca acolo sunt doar cacaturi copilaresti, scanere si scanere. doar 'roate' - ' flood' si scanere aveti in cap. Muie! Edit: @xoxcih aka cihuletz, ti-ai facut alt cont doar sa imi dai mie dislike ) Dai bre cat vrei, fa-ti inca 10 conturi si da-mi dislike, prea putin imi pasa. Pace.
  9. Hai bre serios, ce cacat ai putea face cu numele cuiva? Daca e fata, o cauti pe facebook dupa nume si te uiti la pozele ei, futi o laba sanatoasa pana iti vine mintea la cap si gata Daca ai acces (ai parola) poti sa faci spam (sa postezi tot felul de linkuri catre site-urile tale etc)
  10. KwerL

    Ajutor Root

    'Zdrentele' Fiule, scuze dar acea zdreanta esti tu, de ce? pentru ca esti un copil terminat care cauta 'roate' si sloboz doar copii terminati si fara nici un viitor folosesc termenul asta 'root' ' r00t' si sloboz. Acum sa fim seriosi, tu ai o firma de hosting si plm, si vine un copil terminat 'TU' si cumpara 1 VPS cu 5 / 10$ / luna si el vrea sa scaneze si sa dea flood ca un disperat, tu ai accepta pentru niste amarati de 5 - 10$ sa primesti reclamati ?
  11. KwerL

    Sal !

    Ba tu esti bolnav mintal? ai postat si aici : https://rstforums.com/forum/95873-nologin-italia.rst#post608232 Ti-am dat eu 3 bucati, si acum deschizi pe ma-ta sa mai faci inca 1 post (cerseala) Cate sloboz vrei ma ? 100? ai doar 2 posturi facute azi, si in ambele cersesti, pentru a putea cere ceva prima data trebuie sa oferi ceva, tu nu oferi nimic altceva decat multa prostie. Sa il baneze cineva pe slobozu asta mic.
  12. Salut, orice firma de VPN e obligata sa tina loguri timp de 6 luni de zile, dupa care se sterg. Cyber sunt destui de bunicei, desigur daca nu esti pizda si faci cardeala si sloboz poti sa il folosesti 100% ca nu o sa ai probleme cu ei. Si acum sa fim serios coaie, daca gaborii vor sa te prinda te asigur ca te vor prinde si daca ai super VPN. Totusi daca vreti ceva cat de cat 'sigur' cautati ceva pe la rusi (nu cacaturi d-alea la 10$ pe luna)
  13. Hahaha, tare asta, mai urmeaza sa vedem si tool-uri facute de ei 'created by parintele ion' sau site-uri sparte si mesaj trecut 'hacked by ion (si biserica)' ) Scuze nu m-am putut abtine
  14. Esti cretin? tu vrei sa dai atacuri de pe propriul IP? Daca vei continua cu cacaturi d-astea o sa vina craciunul mai repede decat te asteptai, si te vor 'colinda colindatorii'
  15. Sunt copy / paste, la prima aruncare in Google iti si arata asta, nu e nimic bun sunt moarte de luni/ani de zile 9 Dec 2011 ... gosh]# Nu-ti Arat ->nova:nova:80.74.144.217 < 02silus > L-amPrins. ... L-amPrins ... !! ->admin:admin123:219.143.245.65 < 02silus > Nu-ti Arat Foloseste Google si ai sa vezi.
×
×
  • Create New...