Jump to content

aless1o

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aless1o

  1. Asta stiu, dar nu cred ca doar c# a fost implementat ca limbaj de programare in Unity, sigur au o gama mai larga pe care o poti folosii.
  2. Trebuie neaparat C# ?? Spre exemplu daca vrei sa faci un android game, si vrei sa folosesti Java in loc de C# nu poti programa functionalitatile?
  3. Salutare, Am si eu nevoie de un sfat de la voi, si anume m-am apucat de invatat Java Se, as dorii sa ajung la nivelul in care sa pot programa aplicatii web in java EE, dar pana o sa ajung eu acolo mai am de lucrat la java core. Problema mea este ca nu sunt sigur cum pot sa invat, citind carti si realizand exemplele din ele, sau sa imi creez eu un proiect al meu la care sa lucrez, si sa invat pe el practic. Eventual dati-mi si mie niste exemple de proiecte simple pentru un incepator. Pot sa spun ca am invatat bazele, am lucrat putin si cu interfete grafice, am inteles si principiul de oop. Multumesc.
  4. Salutare, Ma numesc Alex,am 26 de ani, si pot spune ca am mai calcat pe acest forum, si in trecut, dar doar in trecere. Acum in prezent lucrez ca Tech Support, pentru o firma, pe partea de administrare Windows Server 2012, Sql 2012, iar in timpul liber pot sa spun ca am inceput sa invat java se, si doresc pe viitor sa trec la partea de enterprise si eventual sa lucrez in domeniul programarii. Sunt aici ca sa invat alaturi de voi si sa aflu si parerea altora cu privire la rezolvarea anumitor challange-uri, probleme, oricare ar fi acestea. O zi faina.
×
×
  • Create New...