Jump to content

Casper00

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Casper00

  1. Sincer cam da..cum dracu frate a facut praf multe site-uri si ma tot roade ideea cum a facut.. Eu zic ca daca nu era asa de public inca mai facea acest hobby dus la extrem..
  2. Voi ce ziceti,daca TinKode nu s-ar fi facut asa de public crede-ti ca l-ar fi prins pana acum ? A spart multe tipu si chiar ma intreb cum..
  3. Scuze,m-am exprimat eu gresit,au parolat la mine la scoala astia o retea,si eu nu am fost conectat la ea cred..si ma refer daca eu am fost conectat cand nu avea parola si acum are pot sa o aflu ? Sunt incepator de aia am venit si aici sa invat multe chestii,ma pasioneaza..
  4. Stie careva cum as putea sa schimb parola din CMD ? Fara a fii conectat la retea ?
  5. Mersi mult,vreau sa invat din fiecare..pace.
  6. RAT ? Sunt mai incepator sa zic asa..am vazut acel HawkEye Keylogger chiar functioneaza ? In fine..vreau sa incerc multe metode..vreau sa intru asa usor,usor in paine,ca sa zic asa...multumesc pentru urari.
  7. Casper00

    Salut !

    Salut ma numesc Casper,am venit si eu pe acest forum ca sa invat mai multe chestii,pentru inceput as dori si eu daca vrea cineva sa ma ajute sa fac un keylogger sau sa imi dea unul,am niste probleme cu un asa zis ''bun prieten'' si as vrea sa ma uit putin pe la el in calculator,mersi mult. Sper sa ma integrez rapid printre voi si sa invat multe,pace.
×
×
  • Create New...