Jump to content

spooky01

Active Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spooky01

  1. Buna seara,

     

    Urmeaza sa deschid, impreuna cu niste asociati, o companie care importa si vinde niste echipamente electrice.

     

    Caut persoana care sa creeze si sa administreze magazinul online. Preferam sa lucram cu wordpress/joomla/platforme prebuilded de ecommerce, iar persoana interesata sa aibe experienta vasta in acest domeniu (un portofoliu este bine-venit).

     

    Reprezinta un plus experienta in SEO si google/fb ads.

     

    Suntem interesati atat de o colaborare scurta (configurarea initiala), cat si de ceva de durata.

     

    Cei interesati sa imi trimita PM.

    • Thanks 1
    • Upvote 1
  2. Motive ca bitcoinul sa se duca in sus : yuan este devalorizat pe zi ce trece/brexit (cum a fost si la criza siciliana de a ajuns la 1300 sau la grexit de a ajuns la 480)/halvingul de pe 7 iulie. Speram doar ca bitcoinul a ajuns la o maturitate suficient de mare cat atunci cand se sparge bula sa nu o ia in jos prea rau.

  3. Parerea mea personala e ca o ia sprea 1500 pana la sfarsitul verii si dupa se sparge si se intoarce la n 600-700$. Suntem in procesul formarii urmatoarei bule ideea e doar sa vinzi inainte sa o ia in jos.

    • Upvote 1
  4. Ca sa nu fie probleme cu fraud leads te pun sa astepti 30 de zile dupa ce ai facut un lead pana sa ii poti scoate. O data ce vad ca ai trafic de calitate si leaduri bune o sa iti ridice si cap-ul de 25 de leaduri si o sa primesti mai repede banii.

  5. Salut Hate.

    S-au pierdut multi bani cand un anume sp0ky a intrat pe membri sa faca tranzactii de btc.

    In plus politica lui se bate cap in cap cu a mea,el nu da btc in avans,eu nu trimit euro in avans.

    Multumesc oricum de sugestie.

    Acel spooky01 nu avea legatura cu mine asa ca idee.

  6. am eu de vanzare 0.39 BTC

    EDIT: i-am vandut 0.39 BTC , el zice ca mi-a facut transferu in banca transilvania din banca lui credit europe, ieri seara , asteptam sa vedem daca intra banutii :)

    EDIT2: nu vreau sa trag concluzii pripite dar se pare ca omu m-a ars, a 2-a zi aproape 48 de ore si nu am primit nici un ban, vreau sa mai astept pana maine in data de 28 sa fim sigur, dupa aceea daca este sectiune undeva pt reclamatii de acest gen vreau sa fac.

    Salut. Imi cer scuze, de mine vorbesti ? Eu de pe 23 pana acum 1 ora am fost plecat la mare, esti sigur ca ai tranzactionat cu mine ?

×
×
  • Create New...