Jump to content

b90rvn

Active Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by b90rvn

 1. Salutare ... intrebarea mea este urmatoarea...Ma intereseaza sa iau un domeniu .ro iar principalul este ocupat...urmatorul la care m-am gandit este cel cu e-blabla.ro (ex) si acesta la fel este ocupat...

  Conteaza asa mult ce litera este in fata domeniului ...adica in loc de e-...ro pot sa pun x-eee.ro ?

 2. Ideea e ca pana acum nu primeam mailul sub forma asta cand nu aproba...mai exact :

   

  " Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web.  "

   

   

   

  PS : Fuck ..scuze pentru nume. Rog un admin sa editeze!

 3. Bună ziua, ****,

  Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de programul Google AdSense. După examinarea solicitării dvs., specialiștii noștri au descoperit să aceasta nu respectă criteriile programului. De aceea, nu vă putem accepta în programul nostru.

  Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web.

  Rețineți că este posibil să nu putem răspunde întrebărilor legate de motivele exacte pentru care am luat această decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

  • Downvote 1
 4. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa masor Ohmi la un injector cu fir la masina! Ideea e ca nu stiu cum sa setez multimetrul...La ohmi are 2 variante

  Injectorul are o mufa cu 2 pini . Ideea e ca mie trebuie sa imi dea intre 80-120 dar nu stiu cum sa masor...

   

  Ps : poza cu titlu informativ

  Multimetru_afisaj_LCD_DT832_e010606_1463

×
×
 • Create New...