Jump to content

FKU.

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About FKU.

  • Birthday 02/07/1992

Converted

  • Location
    Terra
  • Interests
    PHP,HTML,JAVA,SQL,XSS

Recent Profile Visitors

1049 profile views

FKU.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Am intrebat doar,nu am pus pe nimeni sa il sparga sau ceva de genu,cum au spus multi ca jumatate din site-urile din lume/sisteme/retele etc sunt vulnerabile ma gandeam ca poate ei au ceva mai special si nu sunt vulnerabili,din cate am auzit pe un alt forum ca ei au nu stiu ce chestie care il face sa nu fie vulnerabil..intrebam..asteptam un raspuns cu DA sau NU.. PS : Ma ajuta pentru cultura mea generala...sa am si eu cu ce ma mandrii in tara mea..SRI nu e vulnerabil,Kaspersky este..desi e o diferenta de la cer la pamant si Kaspersky e altceva..
  2. https://www.sri.ro/ - Credeti ca ar putea fii vulnerabili ? Doar intrebam nu vreau sa folosesc sapun lichid de Craciun si sa dau cu clopotul de gratii..
  3. FKU.

    thepiratebay

    Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The galaxy's most resilient BitTorrent site GG ISOHUNT
  4. Ma intreb daca va prind ca faceti chestile astea...oare va ridica ? Oricum ban sigur o sa va dea si o sa anunte politia Stim noi cum se sperie astia
  5. V-as ruga totusi daca il considerati inutil si nefolositor sa nu sariti pe mine cu injuraturi de morti si alea alea..mersi mult.. SS: http://imgur.com/DBx7AKb Download: Download: wirelesskeyview-x64.zip — RGhost — file sharing
  6. Bun,foarte bun,mai trebuie putin lucrat la el si e perfect
  7. Ai de **** mea..sincer @Aerosol are dreptate,minti de ingheata apa,pana acuma ziceai ca rulezi Kali-Linux de pe Virtual Box apoi ai spus ca ai doua laptop-uri unu cu windows si unul cu Kali-Linux apoi spui ca rulezi cu Live-CD..facepalm..si apoi intr-un final pui o poza cu Wi-Fi de la vecinu tau care sigur i-ai spus sa isi puna numele tau..deci tu practic i-ai spart parola si ai scris acolo numele tau Bratuleanu..super cand o incerca sa se conecteze iti vede acolo numele..direct vine cu toporu peste tine in casa si iti sparge el parola..
  8. FKU.

    Pace.

    Pai..nu prea cunosc foarte multe lucruri am mai aruncat inainte cate o privire pe la topicul tutoriale in romana si pe la programe hack in rest la ce ma uitam pe acolo era cam chineza pentru mine,de aia vreau sa invat totul cum ar veni de la 0..o sa fie greu aia e clar..pentru inceput ce ma mai uitam pe net SQL Injection m-ar interesa cel mai mult..mersi pentru primire .
  9. FKU.

    Pace.

    Salut sun FKU ! Sper sa ne intelegem bine,am venit sa culeg niste informatii de pe acest forum.
×
×
  • Create New...