Jump to content

timonsipumba

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timonsipumba

  1. si parola ne lasi pe noi sa o ghicim ?
  2. Credeam ca cineva de aici o sa isi dea seama pana la urma de principalul motiv pentru care Israelul este atat de sustinut. Este vorba despre "Tara Sfanta", locul unde a fost fabricata Biblia . Nu va ganditi ca daca teritoriul "sfant" ar fi islamizat, Crestinismul s-ar prabusii si el imediat ? Eu cred ca asta este "asul" evreilor, mai ales ca Europa si America de Nord e prepoderent formata din Crestinisi. Primul presedinte american avea o vorba ( George Washington ) : "Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile" Sa speram ca intr-o zi vom afla care a fost motivul pentru care Hitler ii ura atat de rau si sa aflam si "de ce parte" erau cei care l-au finantat si sprijinit pe Hitler. Atata timp cat pe lumea asta va exista religie vor exista si probleme ... pacat ca putini sunt cei care vad prin ochii lor. Nu am inteles niciodata de ce un elev din Romania trebuie indobitocit timp de 12 ani in fiecare saptamana cu Religie ... Cand auzi acelasi lucru de 100-200-300 de ori ... chiar daca e fals o sa il percepi ca adevarat .
  3. CODEX, unul dintre motivele pentru care am ajuns la concluzia ca nu merita sa crezi in Dumnezeul ortodox se regaseste in ceea ce ai spus tu . Cata bunatate ar mai avea un Dumnezeu care isi pedepseste "copii" in asa zisul Iad ? Daca citesti Biblia o sa vezi ca Iadul este descris extrem de ingrozitor, infricosator, aproape simti durerea cand il citesti, ti se vede teama in ochi . Oare asta nu e cumva un fel de inginerie sociala folosita pentru manipulare ? Ia uite niste exemple : 1. SUA detoneaza WTC, oamenii se sperie iar ei invadeaza in liniste Iraq-ul . 2. Un parinte ii spune copilului "nu mai plange ca vine bau bau" ... copilul se linisteste. 3. Un parinte ii spune lui fius-o "Sa nu mai vi acasa la ora 23 ca te bat cu cureaua din nou si de data asta mai tare". Ala stie cat de rau a fost batut data trecuta iar acum vine la ora fixa . Ceea ce vreau sa subliniez este ca Biblia se foloseste de una din slabiciunile umane pentru a se face autoritara . Daca Dumnezeu e atat de liber arbitru si de iubitor ... de ce vrea sa ne influenteze , de ce ne sperie ? Dumnezeu nu e liber arbitru, in trecut a mai intervenit sa ii pedepseasca pe oameni. Ex : potopul . Satan de ce este descris atat de teribil ? Coarne, coada ... si alte prostii . Biblia se foloseste de una din slabiciunile umane pe care le exploteaza foarte mult pentru a isi asigura suprematia. Omul cuprins de frica e la fel de bland ca un iepure Gandeste-te apoi ca Marii Conducatori au acces la tot ce inseamna informatie, nu numai la cea publica ca noi. Ex. Primul presedinte al SUA, George Washington, a fost mason. Masonii il slavesc pe Jahbulon alias Lucifer/Satan . Unul dintre simbolurile lor este si Veverita ( vezi pe bancota de 1 dolar ) . De ce ar face oamenii acestia astfel de greseli ? Cand ai atata putere, atata informatie, cand stii ca exista Dumnezeu, exista Iad, durere vesnica etc. ... cum sa fi atat de prost sa accepti asta ?
  4. Solidaritate nu va fi niciodata, stii bine asta, unul dintre task-urile serviciilor secrete este sa creeze haos, tensiune intre oameni. Nimic nu este la voia intamplarii, Hamas nu arunca cu rachete pentru ca 'asa ii se scoala', totul este stabilit din inainte. WTC a fost doar o prefata pentru a le lua din drepturi americanilor, stiai ca atunci cand esti suspect de terorism nu mai ai niciun drept ? Pot sa te futa in cur la orice ora doar pentru ca te banuiesc ei de terorism ... Referitor la ultima parte, eu nu as fi atat de sigur ca romanii ne-au cucerit. Daca stau sa ma gandesc Transilvania a fost sub stapanire maghiara timp de cateva secole bune, cum se face ca cei de acolo nu au uitat romana ? Cum se face ca Dacia in doar 175 de ani ( 106 infrangerea - 271 retragerea Aureliana ) s-a uitat complet limba ? Cum in doar 175 de ani sa ramana doar "varza" si inca vreo 3-4 cuvinte. Plus ca intre secolele 9-12 in actualul teritoriu al Romaniei nu prea se stie ce s-a intamplat. Cu siguranta la Vatican exista informatii insa ... sunt secrete, traiasca Papa . In Romania daca faci salutul nazist esti arestat si bagat la inchisoare, daca te iei de un evreu imediat esti 'ars in cur' ... Stii ce ma macina ? De ce oamenii "din spatele" lui Hitler au vrut sa ii extermine pe evrei . Oare in timpul acela evrei erau "candidati" pentru preluarea controlului asupra lumii ? Oficial, se spune ca Hitler a stat timp de vreo 6 ani pe strazile Vienei, nu avea de mancare etc. si era nervos ca evreii ocupau totul de lucru, mncare gratis etc. si de acolo a prins boala pe ei ... insa nu prea mi se pare o varianta buna .
  5. Atata zarva pentru religia asta ... religia a aparut cand primul ticalos s-a intalnit cu primul prost =) .
  6. merci . te-ai epilat la anus, sti ce te asteapta maine nu ?
  7. De 2279 de ani adeptii lui Dumnezeu nu au putut sa raspunda la o intrebare. Epicur a zis asa : "Avem trei posibilitati : 1. Dumnezeu poate sa opreasca raul din lume si NU VREA . 2. Dzeu poate sa opreasca raul si VREA . 3. Dzeu nu poate si VREA/Nu VREA . Solutii : 1. El este insusi Raul . 2. De ce mai exista raul ? 3. Dzeu nu e atotputernic.
  8. Puterea evreilor in lume este destul de impresionanta, nu exista o teorie a conspiratiei in care sa nu fie picior de evreu. Numai daca te gandesti la razboiul de 6 zile in care Israel, o tara mica a cucerit niste teritorii de cateva ori mai mari decat ea si a luptat cu mai multi adversari in acelasi timp ... Din ce am citit, Noua Ordine Mondiala prevede ca noua capitala va fi la Ierusalim . Apropo, ganditi-va ca in momentul de fata suntem in Criza Economica . Va mai aduceti aminte de criza economica din 1933 ? Cand pe baza crizei respective a beneficiat Hitler care a fost sustinut de bancherii din SUA pt. profituri uriase din arme . Parerea mea este ca aceasta criza fie se va incheia cu instalarea Noii Ordini Mondiale fie va urma World War 3 iar apoi instalarea ei . Pacat ca tara noastra nu are parte de oameni curajosi care sa ne apere. Pacat ca in 89 am fost arsi rau de tot in anus, iar toata economia ne-a fost distrusa, pacat ca toata industria noastra a fost PRIVATIZATA. Oare de ce in 1989 datoria externaa Romaniei era ~ 0 $ iar acum e vreo 46 de M I L I A R D E $ ?
×
×
  • Create New...