Jump to content

Savabossu

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Savabossu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Imi intra in exe dar cand selectez fisierul de criptat afiseaza Run time error 7 Out of memory. la toate programele lui n13, vreo idee care ar fi problema ?!
  2. Mersi, necesita cateva si de acolo insa tot imi cerea un anumit buton care l am gasit aici. Pacat ca nu prea isi mai face treaba, am incercat pe un server de DC si e detectabil .
  3. Parola merge trebuie doar decriptata, doar ca nu reusesc sa pornesc exe-ul, imi cere tot felul de .ocx pe care nu le gasesc, vreo idee ?!
  4. Kitul de dezinstalare il gasesati pe siteul oficial, trebuie rulat pe pc-ul victimei.
  5. @skyner aceeasi problema o am si eu..dar am verificat si mie nici macar cele 2 conturi no-ip.biz nu functioneaza chiar daca am programul de pe no-ip de update automat....si la fel ca la tine imi merge numai mie, la altii ciuciu..poate ne ajuta cineva mai experimentat de pe aici ...... trebuie portforwarding sau nu?! ..multumesc anticipat
  6. Bagati si voi versiunea pt xp ...ca nu merge linkul
  7. formateaza de fiecare data cand booteaza windowsul in care a fost bagat .bat -ul .....e normal ca nu va merge cand va instala un nou windows...(pt ca ruleaza din windows)
  8. Asta ti se intampla daca nu stii sa il folosesti.... si sa ai 2500 de virusi (nu prea cred) poate 2500 de fisiere infectate cu 2,3,4...virusi nu 2500 de virusi diferiti...........si in plus bitdefender e unul dintre cele mai bune antivirusuri la ora acuala...scaneaza conversatii pe messenger,siteuri,servere ...scaneazaa defapt tot inainte sa ajunga pe hardul tau.....si repet (trebuie sa stii sa il folosesti)
×
×
  • Create New...