Jump to content

sevenUp

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sevenUp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu e random cel putin la aparatele Novomatic nu e random..e gata facut.eu cu un prieten am inceput sa notam ce vine pe telefon : rosu,negru,negru,negru,rosu,rosu etc etc si am inceput sa jucam dimineata.dupa cum stiti,aparatele sunt scoase din priza noaptea(depinde de casino/bar) iar acea ordine se reseteaza si ea.veneam fain frumos cu telefonul si dupa vreo 5 minute ne dadeam seama pe unde suntem in acea lista cu ordinea culorilor.m-am lasat de aparate pentru ca nu puteam sa vin dimineata si ma tot futeau la acea ordine.sunt in total cam 3000-3500 de elemente in lista cu ordinea culorilor. acum m-am bagat la ruleta...care de asemenea poate fi hackuita dar e muuult mai complicat.eu rareori reusesc sa citesc ruleta...am un prieten(IQ ridicat) care reuseste sa o citeasca de multe ori . cand il aud cum zice cand vine la ruleta si se uita la ea : uaai ce fain o dat ! turbez...nu inteleg in 5 minute face 100 ron din vreo 20 am fost odata numai noi 2..se pune nebunu..se uita la ea...baga 10 ron,eu m-am dus sa iau niste beri..cand vin inapoi asta avea deja 250 ron,era sa scap berile in fine...care stiti ceva scheme la ruleta,postati
  2. frate...nu 'ejti tu un pik kam pr0st' ? LE: mersi Nytro de warn....poate ca acum,ca am pus quote o sa intelegi de ce am folosit limbajul de mIRC si de asemenea poate vei observa ca am pus ghilimele.
  3. ia d-aci ceva dorkz inurl:"id=" & intext:"Warning: mysql_fetch_assoc()" inurl:"id=" & intext:"Warning: mysql_fetch_array()" inurl:"id=" & intext:"Warning: mysql_num_rows()" inurl:"id=" & intext:"Warning: session_start()" inurl:"id=" & intext:"Warning: is_writable()" inurl:"id=" & intext:"Warning: getimagesize()" inurl:"id=" & intext:"Warning: Unknown()" inurl:"id=" & intext:"Warning: pg_exec()" inurl:"id=" & intext:"Warning: mysql_result()" inurl:"id=" & intext:"Warning: mysql_query()" inurl:"id=" & intext:"Warning: array_merge()" inurl:"id=" & intext:"Warning: preg_match()" inurl:"id=" & intext:"Warning: filesize()" inurl:"id=" & intext:"Warning: require()"
×
×
  • Create New...