Jump to content

misucopil

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About misucopil

 • Rank
  Banned
 • Birthday 03/04/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. asta este.Nici eu nu am un nickname mai bun. Lasa sa stiu data viitoare mai bine il dadeam gift asta gratis aici pe forum decat sa il dau la un copil din asta ratat.
 2. Lasa sa se bucure si el de un amarat de joc.Chiar daca aveti dreptate ca unii muncesc in soare 1 zi intreaga la sapa pentru banii aia.
 3. https://rstforums.com/forum/98224-cumpar-cont-steam-cu-cs-1-6-cs.rst I-am trimis un gift cs pack pe steam si a zis ca imi da 10 euro.Si acum mai astept banii de la el. Mai zice ca lucreaza si ca programator si nu are 50 lei sa imi dea pe un steam.Sau 100 lei sa isi cumpere singur. ))) E teapa asta e.Aveti grija cu el.Nu dati inainte.E un copil frustrat de pe vreun server de counter acum il las sa se bucure si el de un steam.Daca vede Thread asta sa imi dea pm sa ii mai dau un gift. @betivuu'
 4. I-am trimis eu.Astept acum sa vad daca e de incredere si imi pune banii.Astept poza cu chitanta de la banca. o sa postez si dovada ca i-am trimis si conversatia daca nu trimite banii.
 5. Salut am eu gift cs Complete Pack daca te intereseaza. Counter-Strike Complete on Steam Il vand ieftin nu am ce face cu el.hai sa ne intelegem la un pret. Astept pm cu id de messenger.
 6. Ai acolo in prima poza cu cat esti platit.Plus primesti de la fiecare refferal bani la inregistrare.Nu trebuie sa dai click-uri sau altceva.Primesti un procent din castigul refferarilor in functie de cati refferali ai. Primesti nu numai BTC primesti pe mai multe Monede pe care le poti schimba in BTC sau in bani cand ajungi la sume de retragere.Calculeaza ai 12 monede de schimb 10 free 2 le deschizi cu credit nu costa mult. Daca ai 1000 de refferali(asta se face usor prin reclama si la cate rdp vnc shocks si alte nebunii exista pe net sa iti faci conturi singur) intr-un timp mai lung poti face bani faini.Merita incercat zic eu de pierdut nu este numai ceva timp daca vrei sa iti faci conturi sa iti cresti castigurile sa poti ajunge la un castig destul de bun pe zi sa faci o treaba faina.Plus ca tu castigi si de la refferalul la refferalul la etc refferalul tau.De accea am pus si link meu.Daca tu ai un refferal care face si el la randul lui altii 1000 tu iei si de la el si de la aia 1000 ai lui.Nu e o treaba grea zic eu.Daca iti faci si 50 conturi pe zi care dureaza cam 1 ora.Intr-o luna deja esti mai sus.
 7. Am gasit acum 2 zile un site unde poti castiga BitCoin.Nu trebuie sa dai click nu trebuie sa faci nimic.Castigi in fiecare zi bitcoin. Singurul lucru daca vrei sa castigi mai mult este sa iti aduci cat mai multi refferali. Cu cat ai mai multi refferali cu atat castigi mai mult. Asta incerc si eu sa fac.O sa pun 2 link-uri.Unul al meu refferal si unul daca nu vreti sa imi fiti refferal(Nu pierdeti nimic daca imi sunteti refferal, este decizia voastra cum va inregistrati.). Link refferal. https://qoinpro.com/bf2708ebb5a4917f4bbfb4050e113394 Link Normal https://qoinpro.com/ De ce sa nu incerci mai ales ca nu e ca restu sa dai click in fiecare zi si sa faci o gramada de survey. La inceput poate nu se simte castigul dar peste ceva timp o sa vedeti mai ales daca faci refferal. Am un prieten care face bani frumosi din treaba asta. Site-ul este bun plateste.Doar aruncati o privire pe google si o sa vedeti. Daca am postat in sectiunea gresita va rog sa imi mutati.Daca postul nu respecta regulile forumului please delete.
 8. Scrie aici pe site la ei ca poti castiga rapid si usor 10$.Acum incerc si eu si va dau raspuns. Site este acesta. Get happyminer coupon here Revin cu edit daca merge.
×
×
 • Create New...