Jump to content

betivuu'

Active Members
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

About betivuu'

  • Birthday 08/13/1996

Converted

  • Location
    افغانستان

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

betivuu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

  1. sunt din 2016 inregistrat.
  2. Salut, cumpar cont steam cu jocurile CS 1.6 & CS:GO, in rest nu ma intereseaza. Astept oferte pe pm sau aici, plata transfer bancar sau cod reancarcabil.
  3. Astea au' postat pentru +1, nu mai raspunde niciunu. Daca e careva interesat am lasat mail in primul post, nu mai raspund la pm la toti cretinii.
  4. Salut, eu contul meu l-am vandut acum ceva timp si mi-a venit pofta de joc, ofer 24 lei in firma hlink.ro (Gazduire servere, etc)
  5. Am vorbit, dupa cum am zis mai sus. Trebuie doar sa dau copie dupa buletinu' meu si a noului proprietar, cine e interesat cu adevarat astept un pm aici.
  6. "Domeniul l-ati inregistrat la toolz.ro, nu la rcenter." edit 2: Buna ziua, Erau altfel in ceea ce priveste modificarea de date din profil, nimic altceva. Acest lucru nu mai este posibil tot din motive de securitate, pentru ca majoritatea cererilor de acest gen nu vin din partea proprietarului de cont, acesta riscand sa ramana fara date/servicii. In cazul in care ne trimiteti o copie dupa buletin care sa coincida cu datele personale din cont dupa ambele adrese de e-mail, cea actuala si cea pe care o doriti setata atunci putem face aceasta modificare.
  7. Buna ziua, Se poate transfera domeniul la rotld pe numele noului proprietar fara probleme, insa. Se achita o taxa in valoare de 30 de EURO + tva catre noi dupa care vom initia transferul catre noul detinator. Noul detinator va trebui sa achite taxa perceputa de rotld pentru inregistrare/transfer drept de folosinta. -- Best Regards, Daniel Stan | Key Account Manager
  8. Cum dau de tine :))) omuleeee!!!

×
×
  • Create New...