Jump to content

marianc

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marianc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. marianc

    Provocare!

    Ofer 5 euro credit in orice retea din Romania celui care poate sa sparga id-urile astea doua: @yahoo.com,@yahoo.com si sa-mi dea parolele. Va multumesc!
  2. Multi inainte CODEX,si apropo tin sa-ti multumesc si eu ca mi-ai raspuns mereu la mesajele private pe care ti le-am trimis pe rowarez si mereu mi-ai raspuns cu promtitudine. La multi ani inca odata!
  3. Noile materiale din care sunt fabricate memoriile pot duce la stocarea datelor pentru un miliard de ani. Impachetarea mai multor imagini digitale, a muzicii, sau altor date pe cipurile de siliciu din USB-uri sau smartphone-uri, e la fel ca indesarea mai multor fructe in acelasi pachet; cu cat sunt mai multe, cu atat mai repede se deterioreaza. Cei 10 pana la 100 GB de date pe inch patrat (1 inch =2.54 cm), continuti de memoriile de azi, au o speranta de viata cuprinsa intre 10 si 30 de ani, si industria electronicii are nevoie de densitati mult mai mari pentru iPod-urile si smartphone-urile de maine. Oamenii de stiinta sunt de parere ca au gasit rezolvarea acestui mare impas, descoperind un nou material de confectionare a dispozitivelor de stocare, cu o capacitate de mii de ori mai mare decat cipurile din siliciu si cu o speranta de viata de un miliard de ani. Alex Zettl si colegii lui spun ca unele din suporturile de azi pot stoca foarte dens date, dar numai pentru o fractiune de secunda. Obtinerea unei memorii experimentale este un proces complex, pe care cercetatorii ni-l pot rezuma intr-o nanoparticula de fier ( de 50000 de ori mai subtire decat un fir de par), inchisa intr-un nanotub de carbon. In prezenta electricitatii, nanoparticula poate fi transportata inainte si inapoi cu foarte mare precizie, fapt ce creaza un sistem de memorie programabil care, ca si un cip din siliciu, poate inregistra informatie digitala si o poate reda folosind aparatura hardware conventionala. Atat teoretic, cat si in laborator s-a aratat ca acest dispozitiv are capacitatea de stocare de 1 TB/inch patrat, temperatura ramanand stabila pentru un timp estimat la 1 miliard de ani.
  4. Am cautat si eu un program de genul,am inteles ca se poate scoate negativul dintr-o melodie doar daca vocea a fost suprapusa peste partea instrumentala din melodie. Iti recomand Dance-Ejay.
  5. Intradevar pe nokia e51 nu merge,te rog sa postezi un tutorial pentru e51.\ms frumos!
  6. Ms frumos! In a doua caseta de sub ip se pune portul?
  7. Poti sa mai uploadezi odata programul te rog?
  8. Am tras programul de curiozitate,pentru ca eu stiam ca nu exista cod pentru cs care sa se dezactiveze in momentul in care iti sunt facute screen-shot-uri,desi pe multe forumuri se vorbeste de asa ceva. Eu am apreciat toate posturile pe care le-ai facut ca sa nu mai zic de continutul lor,numai ca programul asta mi-a generat niste erori de cacaoin windows,si nici nu ma obosesc sa-mi dau seama de ce,dar daca tu l-ai postat special pentru asta sa stii ca le dau dreptate celor care te acuzau din motivele care te acuzau;). Astept sa vad ce parere au altii care l-au mai descarcat!
  9. Am postat imei-ul pentru toxic mah nu pentru tine.
  10. Am un nokia e51,nu ma lasa sa instalez crack-ul.Imei-ul meu este:356795025773594.
  11. E de la softul telefonulu cel mai probabil.
  12. Ce vreti ma omu e balamut
  13. marianc

    rs-uri

    Thanks benny:D sunt ok toate. Good job!
×
×
  • Create New...