Jump to content

Nee

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nee

  1. Nee

    Salut!!

    SAlut eu sunt nee si ador acest sit::D><
  2. Nee

    Fura avatarul...

    Dupa cum toata lumea stie este foarte simplu de furat avatarul cuiva de la Yahoo messenger... dar este o problema acesta are dimensiuni foarte mici, intrebarea mea este vreun program ce se poate face poza normala ? Un tutorial ceva...??
  3. Salut , id-ul meu nee4you

  4. Nee

    Parola RAR.

    Poate o mai fii un topic asemanator cu ce vreau eu dar nu l-am gasit. As dorii un program de spart parola la o arhiva , am nevoie urgent.
  5. Mi-a dat un raton pe mess ceva si l-am luat si dupa aceea mi-am dat seama ca putea sa fie keylloger asa ca m-am dus in partita D unde l-am instalat si nu l-am gasit acolo si dupa aceea am dat open sa vad unde la dus si m-a dus in D dar nu a deschis nimic oare sa il fi blocat antivirusul si sa-l fi sters?
  6. Nee

    Webhosting

    Va rog recomandatimi si mie o firma puternica de web hosting ce accepta plata pe un an si da un domeniu .ro gratis daca platesc avans pe un an , sa nu fie sediul firmei la etajul 7 la un bloc cu 2 camere , 2 servere in debara si daca pica curentul cade tot.Veniti cu mai multe propuneri , sa fie serioasa firma.
  7. Nee

    E-zine

    Nytro da un PM la toti userii de la RST Center , sa facem ceva frumos ca unii poate ar dorii sa scrie dar nu au citit acest topic , poate nu il intereseaza sectiunea Suggestions.
×
×
  • Create New...