Jump to content

kamikazi

Active Members
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kamikazi last won the day on December 7 2015

kamikazi had the most liked content!

About kamikazi

  • Birthday 03/10/1994

Converted

  • Location
    Nu-i treaba ta bro'
  • Interests
    P2P

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kamikazi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Prea ai avut incredere in el man,chiar si 50 de lei aia,altul munceste o zi intreaga la camp in soare etc, nu mai avea incredere in domni ''programatori''ca dansul cu pricina.
  2. Ok,mersi fain pentru raspunsuri,nu as fi postat aici daca nu imi spunea chiar el ,screen : Gyazo - 94306f1936fcc81bc3883ddf02500533.png Imi cer scuze pentru deranjul provocat,doar ca e o situatie urata,n-am mai patit asa ceva si ...in fine. O seara buna,multumesc pentru raspunsuri.
  3. N-am nevoie de ironii,am nevoie doar de un raspuns din partea unui leader de aici,atat.
  4. Nu stiu, mi s-a spus ca ownerii trebuie sa-mi raspunda nu adminii,asa ca astept pe cineva sa-mi dea un raspuns exact.
  5. Buna seara,imi cer scuze de deranj ,am si eu problema un pic mai deplasata sa zicem,chiar nu am stiut unde sa postez,scuze daca am gresit . As dori sa imi raspunda ownerii de pe acest forum. Deci,problema sta in felul urmator, sunt staff-er pe trackerul romanesc myxz.org aka XtremeZone si am avut cateva probleme cu un anume ''xnever'' . Nu se intelegea cu absolut niciunul dintre noi,era mereu cu chef de scandal etc..in fine,intr-un final a fost dat afara din staff,iar de atunci a promis ca se razbuna...,mda.toti stim ca razbunarea-i arma prostului. Ok si ca sa fiu si mai explicit ,de atunci tracker-ul nostru primeste mereu flood,in fiecare zi,deci absolut in fiecare zi,asta doar seara incepand cu ora 19:00. Am reusit de am vorbit cu el ,dar n-ai ce scoate de la el ,e pierdut in lumea lui:)), si mi-a spus ca forumul RST Romanian Security Team il ajuta cu flood-ul impotriva noastra. Pot sa stiu si eu care e problema in mod concret? Daca e asa ? Se poate opri prostia asta? Si de ce se fac chestiile astea? Intrebari sunt multe,sper ca si raspunsuri sa fie tot atatea. Astept raspuns,multumesc,respect.
×
×
  • Create New...