Jump to content

xTrojan

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About xTrojan

  • Birthday 02/02/1992

Converted

  • Occupation
    Student
  • Interests
    Pentesting
  • Biography
    Try Harder™
  • Location
    RST

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xTrojan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-100

Reputation

  1. Salut un moderator/administrator imi poate scoate ban-ul de pe @Aerosol? a expirat ban-ul de 10 minute si tot nu s-a scos... WTF? e problema ceva? o.O
  2. Ba frate inceteaza cu posturile astea aiurea... doamne ma ard ochii cand citesc ce poti sa postezi... Ce poti sa faci NIMIC, in cel mai bun caz sa-i dai report!
  3. Cat de norocos sa fi pentru al gasi pe asta? "E plecat in europa" pai pana mea e mare Europa poate fi oriunde... + ca probabil si-a lasat plete ( si-a vopsit parul) si-a lasat barba, probabil poarta lentile de contact, slabe sanse.
  4. @io.kent ha ha ha, bravo bre, cel mai util post. Pornstar: Marina Visconti. revin imediat cu o poza.
  5. xTrojan

    Intrebare.

    @mp4 in primul rand NU trebuie sa intrebi de V.I.P. daca membrii staff-ului considera ca tu meriti sa fi V.I.P. atunci vei fi, in principiu trebuie sa ai cunostiinte in domeniul IT ( limbaje de programare etc.. ) faci un proiect / tutoriale / gasesti o vulnerabilitate in platforma forumului / blog-ului sau pur si simplu te faci remarcat prin activitatea ta de calitate.
  6. @Aerosol si bre ideea cu Dislike/Like este extrem de buna, e dreptul lor sa le placa sau sa NU le placa sincer mie unul nu imi pasa de like/dislike eu tot ceea ce postez o fac pentru a ajutat! Eu unul zic ca ar trebui lasata asa ( NU suntem pe facebook sa plangem pentru 2/3 like-uri ) mi-au bagat 1400 dislike-uri so what? m-a parasit iubita? Am fost concediat? Pur si simplu ei folosesc functia dislike cand nu le place de persoana ce a postat nu de "ceea ce a postat"!
  7. @SynTAX ban-ul il am de la acumulare warn ( 3 cartonase rosi ), cat despre dislike-uri s-au jucat baietii cu botii! Grabiti-va inca e buna oferta!
  8. em este administrator ( LOL ) daca a ales sa nu-si puna "Custom User Title" asta nu inseamna ca nu e in staff. Apropo pentru necunoscatori exista: https://rstforums.com/forum/showgroups.php
  9. @LPK doar zic si eu, daca tot nu se asteapta nimeni + ca e clara treaba, de ce ai mai postat?
×
×
  • Create New...